• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena Predraga Stojakovića ima 50 i izgleda kao boginja: Zbog njega je napustila i svoju zemlju i modnu pistu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Aleka Kamila jedna je od najlepših žena bivših sportista

  • 1

Život jednog sportiste je izuzetno težak. Pun je odricanja, izazova i žrtve. Na celom tom putu treba im podrška bliskih ljudi.

Naš bivši reprezentativac u košarci Predrag Stojaković, imao je sve to pored supruge Aleke Kamile. Ona je Grkinja, bavila se manekenstvom ali je po udaji za Peđu sve batalila i posvetila se njemu i odgoju dece dok je on u košarkaškim obavezama.

Ko je Aleka Kamila i kako su se njih dvoje upoznali?

U trenutku kada su se pojavile prve iskre među njima, ona je uveliko bila popularna i ostvarena u poslovnom smislu, ali je zbog velike ljubavi koju je gajila prema Srbinu ostavila posao po strani.

Iako je pet godina starija od njega, veza je u tom trenutku naišla na neodobravanje, ali su oni ipak pokazali da je njihova ljubav iznad svega, da će se boriti za nju i sve je tako i danas.

Venčanje je održano u Solunu 2006. godine, u pravoslavnoj crkvi, a pojedini grčki mediji su svadbu nazvali "svadbom decenije". Baš u ovom gradu su se i upoznali kada je on nosio dres PAOK-a. Kada su rešili da se zavetuju na večnu ljubav, već su bili roditelji Andreja i Mile, koja je u tom trenutku imala samo pola godine i koja je, kako prenose domaći mediji, tada i krštena.

Kada su se venčali, ubrzo su se preselili u Ameriku gde je on nastavio karijeru - u NBA.

Već godinama se ne eksponiraju, već pokušavaju da svoj život drže daleko od javnosti. Uživaju u zajedničkom vaspitavanju dece i ponekad se dogodi da podele neke zajedničke trenutke.

Iako je modnu pistu zamenila kućnim poslovima, Aleka je ostala dosledna zdravom životu i vođenju zdrave ishrane. Izgleda savršeno i na početku šeste decenije i sigurno bi mogla da pokori i danas modne piste. Može se pohvaliti da je svojevremeno bila na listi 25 najlepših žena čiji muževi igraju u NBA ligi.

U braku su dobili troje dece: sinove Andreja i Maksima i ćerku Milu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovo su lepše polovine srpskih košarkaša: Pojavile se na proslavi i očarale izgledom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Dragana

    6. septembar 2024. | 15:47

    Mnogo lepa, prirodna žena

    Podelite komentar