"Rekao je da će da me ženi i posle 2 dana se uselio kod mene": Kako se upoznao legendarni glumački par

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati glumci u zajednici su preko 30 godina

Foto: ATA Images

Nije neobično da se među ljudima u istoj branši razvije ljubav, posebno među glumcima koji imaju priliku da se nađu u istom kadru.

Olga Odanović Petrović i Dragan Petrović neretko se pojavljuju zajedno u javnosti, a mnoge zanima i kako je počela njihova ljubavna priča koja traje više od tri decenije.

- Radili smo zajedno u pozorištu i samo je jedan dan počeo da ide za mnom. Krenem kući, on za mnom. Ja mu kažem da moram strašno da žurim, živela sam tada sa bratom i drugaricom koja je bila Splićanka studirala je veterinu, ali on uporan: ‘Ne, ne samo da te ispratim’. Meni nije jasno pa ga pitam: ‘Ne znam šta ti je odjednom, pratiš me do kuće, nema razloga - rekla je za medije Olga.

Pele je bio uporan da vidi gde Olga živi, ali ga je ona odbila. Sutradan se pojavila na probi ali nije bilo nikoga, osim njega, što je i bio njegov plan.

- Ljudi će doći kasnije. Ja ću tebe da ženim - rekao je Pele, na šta mu je Olga rekla da stvarno nije normalan jer ga uopšte nije poznavala.

Priznala je da je sve nekako brzo trajalo i da se brzo izdešavalo. Trebalo je Olgi da neko vreme bude sama jer je imala prethodnu priču koju je jedva završila. Kasnije je pričala da se Pele tu našao kao poručen i da joj je bio kao lek.

- Jako je bio uporan, posle dva dana se uselio kod mene i doneo neke stvari. Bilo je nenormalno lepo - iskreno je pričala Olga.

(Ona.rs/Nova)