Buran ljubavni život Sergeja Trifunovića pre Isidore: Njih je voleo, a samo je 23 godine mlađa dobila prsten

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa mnogima ga je javnost povezivala

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Poznati glumac Sergej Trifunović trenutno je u žiži javnosti zbog skandala na ljubavnom polju, kada je prijavio suprugu za nasilje u porodici.

Sa suprugom Isidorom je bio dosad u skladnom braku ili se barem tako činilo. Iako je Isidora 23 godine mlađa od njega, jedina je uspela da osvoji u potpunosti Sergejevo srce i stupi u brak sa njim.

Naime, on se dosad nije usuđivao da "stane na ludi kamen" ili, kako je jednom prilikom izjavio za "Hello", smatra da može da se živi u ljubavnoj bajci i bez "tog papira". No, pre braka sa Isidorom, Sergej je imao nekoliko ljubavi poznate javnosti, dok su druge samo nagađane i nikada potvrđene.

Njegovo srce zavela je 2006. poznata hrvatska manekenka Kristina Sajko. Nakon što su raskinuli, viđali su se još nekoliko puta. Sada, ova manekenka vodi porodičan život sa suprugom i decom daleko u Americi.

Jedna od veza koju je takođe priznao, bila je sa Anom Vučelić, koja je više od 10 godina mlađa od njega. Ana je ćerka Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinovića, a nakon veze od godinu dana sa Sergejom, nastavila je dalje. U braku sa Veljkom Mićunovićem dobila je sina.

Mnogo dama je javnost povezivala sa glumcem, čak i bez ikakvih konkretnih razloga za spekulacije, pa je tako u nekom trenutku i Nataša Bekvalac bila žena za koju su mislili da je zavela Sergeja. No, to je sve "palo u vodu", kada su imali javni sukob u emisiji koju je vodio.

(Ona.rs)