Nove Somat 5u1 kapsule za mašinsko pranje suđa: Od sada su i najtvrdokornije mrlje na posuđu prošlost

A. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Brend Somat kompanije Henkel, koji je već godinama sinonim za efikasnost i inovacije u oblasti pranja posuđa, u svoj portfolio ubraja i svoje najnovije dostignuće – Somat Excellence Premium 5u1 kapsule

Foto: Promo

Namenjene savremenim domaćinstvima, ove kapsule donose revoluciju u održavanju higijene posuđa, pružajući vrhunsku čistoću i sjaj uz minimalan trud.

Zahvaljujući naprednoj formuli sa pet efikasnih komora, ove kapsule obezbeđuju "extra boost" efekat koji bez problema uklanja i najtvrdokornije mrlje i ostatke hrane – čak i one koje su na sudovima stajale i do 72 sata. To znači da je pranje sudova jednostavnije nego ikada, bez potrebe za ispiranjem pre stavljanja u mašinu. Sa ovim inovativnim rešenjem, korisnici mogu da uštede dragoceno vreme i energiju, i da se posvete stvarima koje zaista vole.

Pored izuzetne efikasnosti čišćenja, Somat Excellence 5u1 kapsule pružaju i dodatnu zaštitu staklenom posuđu, čuvajući njegov sjaj i sprečavajući oštećenja tokom pranja. Takođe, formulacija je dizajnirana da istovremeno čuva vašu mašinu za pranje sudova, osiguravajući njenu dugotrajnu upotrebu bez nagomilavanja naslaga kamenca.

Henkel, kompanija poznata po inovacijama, ekskluzivno proizvodi ove kapsule u svojoj modernoj fabrici u Kruševcu, odakle se distribuiraju ne samo u Srbiji, već i širom Evrope. Osim vrhunskog kvaliteta, Somat Excellence 5u1 kapsule dolaze u ekološki prihvatljivoj ambalaži, koja je u potpunosti reciklabilna, dok je folija biorazgradiva i potpuno rastvorljiva u vodi.

Somat Excellence 5u1 kapsule su pravi izbor za sve koji žele beskompromisnu čistoću i sjaj, uz odgovorno ophođenje prema prirodi. Uz ovaj inovativni proizvod, briga o posuđu postaje jednostavnija, a vaše slobodno vreme vrednije.

Za više informacija, molimo vas posetite www.henkel.rs.

(Telegraf.rs/PR)