JOŠ SAMO 5 DANA dok ne saznamo ko će dobiti MINI Cooper!

A. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Foto: Promo/ Gorenje

Znamo da maštate o tome da unapredite svoj dom i obradujete ukućane sjajnim poklonom, a pravi je trenutak da taj san pretvorite u stvarnost! Ostalo je još samo pet dana do kraja Gorenje nagradne igre, a to znači da ste na korak do mogućnosti da postanete ponosni vlasnik novog MINI Cooper automobila. Zamislite kako bi to sjajno izgledalo - svaki put kad krenete na posao, završavate obaveze ili jednostavno uživate u vožnji, iza volana jednog od najpoželjnijih gradskih automobila…

Ali, to nije sve! Pored mogućnosti da osvojite ovaj automobil, vaša kupovina Gorenje aparata donosi i praktične prednosti za svaki kutak vašeg doma. Osvežite svoj prostor i uživajte u komforu, praktičnosti i vrhunskoj tehnologiji koju Gorenje uređaji nude. Ovi aparati dizajnirani su tako da svakodnevne zadatke pretvore u jednostavno i prijatno iskustvo, čineći vaš dom modernim, funkcionalnim i energetski efikasnim.

Zamislite frižider koji ne samo da vašu hranu održava svežom danima, već to čini uz minimalnu potrošnju energije, što doprinosi očuvanju i vašeg budžeta i planete. Multifunkcionalne rerne omogućavaju da svaki obrok pripremite brzo i jednostavno, kao da ste u profesionalnoj kuhinji, dok vam vrhunski kuhinjski roboti olakšavaju sve - od mešanja hleba, do pravljenja najkremastijih kolača. Gorenje aparati su tu da svaki trenutak u kuhinji postane inspiracija za stvaranje novih kulinarskih remek dela.

Svaki uređaj iz Gorenje asortimana kombinacija je inovacija i estetski privlačnog dizajna, tako da će se savršeno uklopiti u svaki dom, bilo da volite aktuelni minimalizam ili toplu, tradicionalnu atmosferu. Bez obzira na to da li planirate renoviranje kuhinje ili samo tražite način da je osvežite, ovi uređaji će se idealno uklopiti elegantnim izgledom, ali i svojom funkcionalnošću.

Prijavite se već danas!

Ne zaboravite, prijavljivanje za ovu nagradnu igru je jako jednostavno i vrlo brzo! Svaka kupovina bilo kog velikog Gorenje aparata do 21. oktobra 2024. automatski vas uključuje u izvlačenje nagrada. Sve što treba da uradite jeste da registrujete svoj kupljeni proizvod na zvaničnoj veb stranici Gorenja, i vaša prijava je gotova. Nakon toga, ostaje vam samo da sačekate izvlačenje srećnih dobitnika, koje će se održati 22. oktobra, i možda baš vi postanete osoba koja će uskoro parkirati MINI Cooper ispred svoje kuće!

Posetite Gorenje vebsajt ili najbliži Hisense / Gorenje Studio, odaberite svoje omiljene aparate i registrujte ih na vreme kako biste učestvovali u nagradnoj igri. Uz vrhunski kvalitet i inovativnu tehnologiju Gorenje uređaja, vaš dom će zasijati, a vi ćete biti korak bliže ostvarivanju svog sna o novom MINI Cooper-u.

(Ona.rs/PR)