Gordon Remzi otkriva jedno jelo koje nikada ne bi trebalo da naručite u restoranu

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Foto: Freepik

Kada odemo u restoran, na ručak ili večeru, često se potrudimo da to sve ide "redno", od predjela do poslastice. Neretko se na našem stolu nađe i supa, kao uvertira za ono glavno jelo koje sledi, međutim, prema rečima slavnog kuvara Gordona Remzija, ovo je svima velika greška.

Naime, on kaže da bi u restoranu trebalo da preskočimo deo sa supom. Najbolje je da prvo pitate šta je bila jučerašnja supa, odnosno na ovaj način možete da procenite da li će vam i danas poslužiti ono što im je juče bilo na jelovniku, piše "Town and country mag".

Foto: Shutterstock

- Uvek pitajte koja supa se juče služila pre nego odlučite da naručite supu za danas. Moglo bi da se ispostavi da je to supa meseca - rekao je Gordon Remzi, vlasnik čak sedam Mišelinoh zvezdica.

Neočekivani savet koji bi valjalo usvojiti.

(Ona.rs)