Letnji stil kraljice Leticije: Midi haljina i visoke espadrile su dobitna kombinacija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bela midi haljina sa crnim cvetnim printom jednako dobro bi izgledala uz patike ili čak salonke

Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial

Španska kraljica Leticija je blistala u pravoj letnjoj kombinaciji dok je držala audijenciju u palati Zarzuela u Madridu. Pozdravljala se i razgovarala sa brojnim gostima, uključujući predstavnike Državne platforme za osobe sa intelektualnim ili razvojnim smetnjama.

Iako je u pitanju dnevna haljina poznatog brenda, detalji, aksesoari i kraljičino držanje učinili su i ovu kombinaciju oličenjem elegancije.

Bela midi haljina sa crnim cvetnim printom jednako dobro bi izgledala uz patike ili čak salonke, ali kraljica je odabrala omiljenu letnju obuću svih dama - espadrile sa plutom čiji se kaiš delikatno obavija oko gležnja.

Kosu je stilizovala u svom prepoznatljivom stilu, a kad je reč o šminkanju odlučila se za braon "smokey eye" šminku sa dodirom ružičastog rumenila i istom nijansom ruža za usne.

Dizajnerska haljina ima dupli kaiš i kratke rukave, i pada tik ispod kolena, dajući izgled ultra ženstvene siluete.

U omiljenim buticima i među domaćih brendovima možete pronaći slične modele. Espadrile od prirodnog platna neizostavan su par letnje obuće i jedini koji možete poneti na odmor, jer će se slagati uz svaku kombinaciju.

(Ona.rs)