Vera Vang sigurno zna tajnu dobrog izgleda: U vrtoglavim platformama i 73. godini osvaja Majami

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vera Vang na ovim fotografijama nosi nešto potpuno bejzik, ali joj uspeva da izgleda neverovatno glamurozno

Foto: Shutterstock

Vera Vang možda odeleva godinama i starenju, ali nikad praćenju trendova.

Ova 73-godišnjakinja je na "Instagramu" podelila niz fotografija i video-snimaka iz Majamija. Na snimcima i fotkama, modna dizajnerka nosi crni dekoltirani top dugih rukava, beli kratak šorts i bele "valentino" štikle sa vrtoglavom platformom.

Ovaj trend ponovo je osvojio modnu scenu ove godine, a sada već sa sigurnošću možemo tvrditi da ćemo ga viđati i sledeće godine, kako na pistama, tako i na ulicama u najneverovatnijim kombinacijama. Sudeći po prethodnim pojavljivanjima, ovo je njen omiljeni par obuće.

Vera Vang na ovim fotografijama nosi nešto potpuno bejzik, ali joj uspeva da izgleda neverovatno glamurozno.

Obožavaoci su brzo pokazali svoje oduševljenje prema modnoj ikoni u komentarima ispod njene fotografije, a mnogi su najpre pohvalili njen besprekoran izled, liniju i držanje.

"Vera Vang izgleda kao da ima 30, a zapravo ima 70 i nešto". "Molim se univerzumu da imam slične gene". "Neka godine prema meni budu isto tako blage", glasili su neki od komentara.

Ipak, Vera Vang nije neko ko ima komplikovanu i napornu fitnes rutinu. Još 2020. godine, na pitanje o tajni njenog izgleda ispod jednog komentara koji je hvalio njen ravan stomak, odgovorila je: "Posao, spavanje, koktel votka, malo sunca", pisao je Iol.com.

(Ona.rs)