Njeni trikovi za šminkanje će vas podmladiti: Pazite gde nanosite bronzer, rumenilo i količinu korektora

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvo se pozabavila proizvodima koje većina žena pogrešno stavlja na kožu, kako bi se skrenula pažnju na fleke i pogrešni izbor boja

Meg Barberva je zaljubljenica u šminku i obožava da deli svoje savete i trikove sa publikom na "TikTok-u". Mama troje dece je detaljno opisala svoje brze savete za šminkanje kojih se i ona pridržava za postizanje mlađeg izgleda.

Meg je u jednom video-snimku rekla: "Probajte ove brze savete za šminkanje da biste izgledali mlađe. Ovih nekoliko trikova i izbegavanja grešaka mogu vam skinuti godine sa lica".

Prvo se pozabavila proizvodima koje većina žena pogrešno stavlja na kožu, kako bi se skrenula pažnju na fleke i pogrešni izbor boja.

- Hajde da pričamo o korektoru. Izbegavajte staru "tehniku trougla", za to vam je potrebno previše proizvoda. Malo u unutrašnjem i spoljašnjem uglu je sve što vam treba. Dobro ga izblendajte četkom ili sunđerom naprskanim sprejem za fiksiranje.

Pored nanošenja manje količine korektora u unutrašnje i spoljašnje uglove očiju, Meg voli da koristi specifičan puder sa dozom sjaja kako bi njena koža izgledala rosno i mladalački.

- Volim sjajne podloge koje pomažu da izgledam mlađe.

Od besprekorne baze do obrva, Meg kaže da ovaj deo vašeg lica može napraviti ogromnu razliku u tome koliko mladoliko izgledate. Ona preporučuje da popunite obrve odgovarajućom olovkom u boji. Dakle, popunjavanje praznina i praćenje prirodnog oblika, a ne iscrtavanje koje će im totalno izmeniti oblik, a samim tim i vaš izraz lica.

- Popunjavanje obrva čini ogromnu razliku. One ne samo da pomažu da definišete lice, već im daju veću dubinu i debljinu automatski čine da izgledate mlađe.

Jedna ključna greška u šminkanju takođe može da vas značajno postari, a to je stavljanje bronzera ispod jagodične kosti. Meg savetuje da proizvod stavite više na jagodice. Rekla je: "Postavljanje konture ili bronzing nijanse ispod jagodične kosti povlači vaše lice nadole. Umesto toga, konturišite samo malo više na samoj jagodici i ne produžavajte nanošenje dalje od centra zenice, isto kao i rumenilo. Ciljajte nagore i izblendajte pokretima naviše prema liniji kose".

Oštra olovka za oči i debela mogu da vas postare. Isprobajte isprobanu olovku za oči idući po liniji trepavica.

Za kraj, nanesite hajlajter preko jagodica i "mosta" na nosu, i to bi bilo sve.

Meg je rekla: "Dodavanje hajlajtera za sjajniju kožu je uvek dobitak".

(Ona.rs)