Dve godine se nije brijala niti depilirala: Onlajn rat bukti oko ove devojke koja probija "standarde lepote

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez dlake, ali na jeziku, odgovara svima koji je osuđuju zbog odbacivanja brijača

Grejs Rivers je 20-godišnjakinja koja je na svojim društvenim mrežama pokrenula pravu debatu, otkrivši da se prepustila prirodnoj higijeni i odbacila brijanje i depiliranje.

Grejs nije prva koja "probija" stereotipe, ali je svakako masovno uočena.

Snimila je brojne videe u kojima ponosno pokazuje svoje pazuhe nakon čak dve godine pauze od brijača.

U videima često navodi sa kojim se sve osudama i nepotrebnim komentarima susreće. Većina govori kako to što radi nije higijenski, te i kako nikada neće da se dopadne bilo kom muškarcu i da je u krajnju ruku "odvratno".

Međutim, Grejs je pokazala da je naučila da se uzdigne iznad mržnje i ignoriše negativne komentare ispod videa na njenom profilu @gracerivers0.

- O moj Bože, kada si se poslednji put obrijala- glasili su komentari zatečenih ljudi na "TikTok-u".

Komentar koji obično sledi nakon prethodno navedenog pitanja jeste i taj da se nikada neće dopasti muškarcima, a Grejs je tada navela da to svakako nije njena orijentacija.

Najčešće se u komentarima mogu naći oni kako je njena odluka "odvratna" i da nije higijenska. Međutim, 20-godišnjakinja na to dodaje samo da su u tom slučaju i muškarci odvratni. 

Oštra diskusija na temu koliko je ovo zapravo estetski prihvaćeno u društvu povela se u komentarima. Prava je trka između onih koji je podržavaju i onih koji smatraju da sa razlogom ovo ne spada u standard lepote.

- Govorite kako nije higijenski, ali nikada ne čujemo to kada su u pitanju muškarci - glasio je jedan komentar, koji je otvorio vrata ka velikoj debati, prenosi "Thesun.co.uk""

(Ona.rs)