Bekamovi izvukli iz naftalina ljubičastu odeću sa venčanja od pre 25 godina: Kakva proslava godišnjice braka!

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Uticajni par iznenadio je svoje pratioce fotografijama u odelu i haljini, odeći koja im i dalje stoji kao salivena, kako bi simbolizovali odluku koju su još pre 25 godina doneli - da će se tog dana zajedno zabavljati, ne brinući šta će drugi reći

Samo Bekamovi mogu da postignu da se i nakon 25 godina svi oduševe njihovim ljubičastim izdanjima!

Dejvid i Viktorija Bekam su se 4. jula 1999. jedno drugome zavetovali na večnu ljubav na venčanju iz bajke. Održano u dvorcu Luttrellstown, nedaleko od Dablina, koji je poznat po tome što ima preko 230 hektara vrtova, tadašnja zvezda Mančester junajteda i Spajs Girl zakleli su se na večnu ljubav pred gostima na ceremoniji koja je koštala skoro milion i po evra.

Nije bilo mnogo slika sa velikog dana, ali se par mogao videti u ljubičastom tokom prijema, dok su sekli svoju svadbenu tortu pred svojih 230 članova porodice i prijatelja. Na tim slikama jedan od detalja koji se najviše isticao je odeća koju su izabrali; odelo i haljina jarko ljubičaste boje koju je dizajnirao Antonio Berardi, a koju su nosili dok su sedeli na dva ogromna zlatna trona.

Moć!

Viktorija je nosila haljinu sirena kroja sa vencem na ramenu od crvenog i ljubičastog cveća, dok je Dejvid nosio odelo sa dva kopčanja sa ljubičastim cvetom na reveru. Čak je i mali Bruklin, prvorođenac para koji je imao samo četiri meseca, bio usklađen sa roditeljima u ljubičastom šeširu i odelcetu.

U intervjuu na BBC Radiju 4 u januaru 2017, Dejvid je nasmejano govorio o venčanju.

- Imao sam čak i ljubičasti cilindar - našalio se bivši fudbaler, pre nego što je dodao da nije bio sasvim siguran šta je mislio kada je odlučio da obuče to odelo. - Izgledao sam kao jedan od momaka iz "Glup i gluplji" - zaključio je.

U svakom slučaju, par je odlučio da izvuče iz naftalina živopisnu odeću kako bi proslavio 25. godišnjicu braka. Uticajni par iznenadio je svoje pratioce fotografijama u odelu i haljini, odeći koja im i dalje stoji kao salivena, kako bi simbolizovali odluku koju su još pre 25 godina doneli - da će se tog dana zajedno zabavljati, ne brinući šta će drugi reći.

- Da, još uvek ga imamo! Ne mogu da verujem da je prošlo 25 godina, a još uvek nam stoji dobro - napisala je dizajnerka.

Međutim, Dejvid Bekam je imao malo problema da obuče pantalone, ako je sudeći bilo po storijima koje su delili, no, ipa je sve rešeno i još jednom su zapanjili fanove. Ovako to radi par koji nije izgubio svoju iskru ni posle 25 godina!

(Ona.rs)