Dosta joj je priča: Selena Gomez priznaje jedan estetski zahvat, galerijom slika pokazuje sve faze

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Izbegava da govori na ovu temu, jer smatra da postoje važnije stvari koje se tiču nje i njene karijere

Foto: INSTAGRAM / Planet / Profimedia

Selena Gomez je od samog početka svoje karijere zračila jedinstvenom lepotom, a kasnije i glasom, zbog kog je izgradila blistavu karijeru. Njen život ispraćen je u svakom smislu - od karijere, do privatnog života, što je veoma opterećujuće za nekog ko je postao javna ličnost u tinejdž-dobu.

No, otkako je javno progovorila o svojoj bolesti lupus, Selenino telo je zbog hormonskih promena doživljavalo transformacije. Ipak, to je pokrenulo mnogo spekulacija na račun estetskih korekcija i pitanja da li je ikad išta radila na svom telu.

Nakon što je jedan hirurg prokomentarisao da smatra da jeste, ali da je "toliko dobro urađeno" da ne može da razazna šta je u pitanju, Selena se oglasila i rekla kako joj je "dosta tih priča".

Jednom prilikom priznala je da jedino što je uradila jeste dodala malo botoksa. Kako navodi, ne želi da se o tome govori, jer ne misli da je to tema vredna pažnje, pored toliko "bitnijih stvari koje je uradila", piše "DailyMail".

Nedavno, pevačica je podelila galeriju fotografija iz različitih perioda jenog života, a zaboravljajući na borbu sa lupusom, mnogi pokreću nove "tračeve" o njenim estetskim korekcijama.

(Ona.rs)