Nestvarni prizori sa letovanja Ane Ivanović: Moćni trio na jednom mestu - luksuz, moda i romantika

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Bastijan i Ana nenametljivu promovišu svoju dugogodišnju ljubav, deleći sa publikom male, jednostavne, romantične momente

Ako na nečemu možemo zahvaliti društvenim mrežama, to je prilika da idole uz koje smo proveli detinjstvo, od sporta do muzike, pratimo i dalje.

Isti slučaj je i sa Anom Ivanović, mezimicom i nekadašnjim najlepšim licem belog sporta, koja je nakon okončanja karijera uplovila u biznis vode, posvetivši se porodičnom životu.

I, tako, umesto da jednom godišnje uživamo u njenom intervjuu, imamo priliku da svakodnevno svedočimo detaljima iz privatnog života Ivanovićke.

Bivši teniski as je poprilično ažuran na svom "Instagram" profilu, te sa nama deli egzotične destinacije i autentične modne odabire.

Kraj leta provodi u Grčkoj, u nestvarnom hotelskom ambijentu, a tamnoplava floralna haljina bila je savršeni izbor uz enterijer.

Čini se da je Ana razmišljala o svakom detalju, te je tako zlatne minđuše, u obliku sunca, uklopila sa detaljima na njenoj haljini.

Bastijan i Ana nenametljivu promovišu svoju dugogodišnju ljubav, deleći sa publikom male, jednostavne, romantične momente.

Sinoć su uživali u zalasku sunca, jednom od najdražih aktivnosti parova, a Ana je tom prilikom ponela opuštenu odevnu kombinaciju. Naposletku, ipak je uspela da "ukrade šou" nestvarnom prizoru.

(Ona.rs)