• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mina Joksimović podelila fotografije sa tatom Željkom iz 2000-ih: Čak i nama vraćaju uspomene na najlepše dane

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čega se sve setite na prve taktove "Tanane"?

  • 0
joksimovic Foto: Instagram/minajokssimovic

Ako vas je nova pesma Željka Joksimovića "Ela" vratila u vreme kada ste jedva čekali da na televizoru ili radiju čujete "Varnice", "Vreteno", "Gadura", niste jedini! Tako se oseća na hiljade ljudi, ako je sudeći po komentarima ispod njegove najnovije pesme, a tu emociju je kroz kolaž fotografija htela da prenese i Mina Joksimović, njegova ćerka.

Na fotografijama iz Mininog detinjstva, Željko ima čuvenu bradicu i minđušu, a samo jedna od te dve stvari je deo njegovog staro-novog imidža. Da, u pitanju je minđuša, na svu sreću, jer koliko god da su 2000. donele odličnu muziku, kada su u pitanju trendovi lepote, povratak pojedinih može i da nas zaobiđe. Ipak, celokupna Željkova pojava u novom spotu je zaista za svaku pohvalu - priredio nam je nostalgično audio-vizuelno iznenađenje.

@minajoksimovicc
2000-te sa tatom❤️ Nova pesma vraca sve te lepe uspomene 🎶🎉
♬ original sound - Mina Joksimovic

Što se tiče fotografija iz perioda pika njegove popularnosti, Željka vidimo kao brižnog mladog tatu, koji je uspešno balansirao tadašnje poslovne i roditeljske obaveze. Kolaž svedoči nezaboravnom, lepom Mininom detinjstvu, ovekovečenom čak i na naslovnicama magazina, a mi koji smo odrastali 2000-ih, dok gledamo Minu sa svojim ocem, prisećamo se svih onih trenutaka čiji je Željko, sa malih ekrana ili kao glas sa "Winamp" plejera, bio dragoceni deo.

Plesnih priredba u školi, rođendanskih slavlja, bezbrižnog popodneva u roditeljskom domu kada smo svi bili ispred televizora i kada nije bilo upitno da li je to "muzika za decu".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Željko Joksimović: Znali smo da će duet sa Cecom biti hit, spremam album za kraj leta

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica