Da li je Keris Daglas nova modna ikona? Ćerka slavnih roditelja polako ali sigurno osvaja crveni tepih

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je i sama izjavila, želi da život posveti modi

Foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Biti dete poznatih roditelja zna nekad da bude optetećenje i da osećate možda i pritisak javnosti. Ćerka Majkla Daglasa i Ketrin Zite Džons, Keris (21), uspela je da se uspešno izbori sa tim.

Ona je drugo zajedničko dete Majkla i Ketrin. Keris je ljubitelj mode i modnog stila, pa se često može videti na modnim revijama kao i na drugim modnim događajima. Vidi se da je odmalena pratila mamu u tim modnim okršajima, pa i kada se sama negde pojavi, zaista pleni imidžom i lepotom.

Priznala je u jednom intervjuu da, kada je bila mala, nije shvatala čime se bave njeni roditelji.

- Mislila sam da je tata majstor za palačinke. Iskreno, nisam znala da je poznata ličnost i da je glumac - rekla je jednom Keris dajući zajednički intervju sa mamom Ketrin, piše "People".

Međutim, kada se porodica preselila sa Bermuda u Njujork, počela je da shvata da živi u porodici slavnih roditelja. Nije joj se to preterano dopadalo.

- Nekada bih se zbog toga jako uznemirila i mrzela sam to. Znali su ko sam ja i onda sam shvatila da moram da se fokusiram na sebe i svoj rad, a ne na ono što može biti jer sam ćerka poznatih roditelja - žalila se jednom Keris.

Najzapaženiji stajling prikazala je na Festivalu u Kanu prošle godine, kada je sa roditeljima prošetala crvenim tepihom u providnoj beloj haljini. To je i normalno, s obzirom na to da želi da se bavi modom.

- Moda je uvek bila važna u mom životu jer je moja mama modna ikona. Uvek otvaram njen orman i gledam stvari - rekla je Keris.

(Ona.rs)