Irina Šajk "ruši" Milano: Za nju je vreme stalo, Nedelja mode donosi vatreno izdanje Ruskinje

O. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima 38 godine i još ne staje

Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia, Tanjug / AP Photo/Antonio Calanni

Nedelja mode u Milanu okupila je velika ime, što na modnoj pisti, što u publici. Manekenka koja je donela svoju haruzmu na itaijanski modni spektakl bila je i Irina Šajk.

Ruskinja koja je svojom lepotom opčinila svet zablistala je na revijama brendova "Max Mara" i "Etro", a samopouzdanje koje je pokazala na pisti dokaz je da ova žena s godinama postaje ne samo iskusnija već i profesionalno i životno ispinjenija i odlučnija.

Max Mara za proleće i leto naredne godine, između ostalog, predlaže crno-belu igru, za koju vam je potrebna lepa figura, ali ono što je još važnije jeste stav, što je Irina demontsrirala na jasan način.

Foto: Tanjug / AP Photo/Antonio Calanni

Ništa manje se ne snalazi ni u "Entro" stilu, džinsu i zanimljivom sakou, koji je, čini se, vrlo sličan izdanjima koja i prvatno nosi.

Irina Šajk je pojavljivanjima u magazinu "Sports Illustrated Swimsuit Issue" između 2007. i 2015.  napravila pravi krik u modnom svetu, a potom je prirodno usledila i naslovnica "Voga". Radila je modne revije za modne marke i dizajnere kao što su "Dior", "Šanel", "Luj Viton", "Versače", "Prada". Ima 38 godine i još ne staje.

(Ona.rs)