Vratila nam se Kejt Midlton i odmah nam održala modnu lekciju: Ovako ona nosi komad i boju sezone

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije ni prvi put da najbolje obučena princeza na svetu nosi ovaj stil

Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt Midlton viđena je u javnosti prvi put otkako je završila s hemioterapijom. Kejt (42) je sa suprugom Vilijamom krenula na misu u crkvi Crathie Kirk u Balmoralu. Vilijam je bio za volanom dok je Kejt sa šeširom na glavi sedela na suvozačkom mestu.

Na fotografijama koje su prikazivale par u njihovom automobilu, Kejt je izgledala zapanjujuće kao i uvek, pojavivši se u ozbiljno šik odevnom komadu koji je na vrhu jesenje liste za šoping skoro svake devojke koja prati trendove. Iako nismo mogli da vidimo ceo model, kada su Kejt i njeni modni obožavaoci u pitanju, to nikada ne bude problem, već izazov.

Ona je obukla komad koji je gotovo uvek i nosila u ovim prilikama - za crkvu. U pitanju je model bordo-braon boja (boja sezone) izmešanih u karo printu. Komad brenda "Blaze Milano" koštao je princezu 1.200 funti još pre nekoliko godina. Razlog zašto je ovaj blejzer toliko zapanjujuć je taj što je nostalgično skrojen i vrišti da 1980. U gornjem delu "napumpan", ali strukiran na pravom mestu.

Nije ni prvi put da najbolje obučena princeza na svetu nosi ovaj stil. Davne 2021. godine, Kejt je viđena u automobilu sa Vilijamom, kako sa troje dece stiže na božićnu jutarnju crkvenu službu u crkvu Svete Marije Magdalene.

Princeza je od tada još jednom obukla blejzer, uparivši ga sa crnim džemperom i kapom od perja. Ovo dokazuje da je njen klasični stil bezvremenski.

Iako se blejzer video samo delimično bilo je jasno o kom brendu je reč. Osim toga tu su bile i minđuše "Cassandre Goad" kao i jedan od njenih omiljenih, perjem obrubljenih šešira od "Hicks & Brown".

(Ona.rs/Hello)