Harper Bekam (13) opet u haljini koja ne priliči njenim godinama: Već dobijala kritike na račun ovog stajlinga

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Ponovo na meti kritika zbog izgleda

Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Harper Bekam (13) sinoć je izgledala kao da sledi stilske stope svoje mame Viktorije Bekam dok je sa porodicom kretala na reviju koju je Viktorija tradicionalno održala na Nedelji mode u Parizu.

Tinejdžerka se za tu priliku odlučila za šik ružičastu satensku haljinu, a primećena je u društvu svog otmenog oca Dejvida, braće Kruza i Romea i Kruzove devojke Džeki Apostel.

Stariji brat Bruklin i njegova supruga Nikola Pelc su odvojeno od ostatka porodice napustili hotel u kojem su bili smešteni i krenuli sami na reviju.

Harper je svoju haljinu ukombinovala sa belim papučama sa štiklom, čini se za broj većim, i odlučila je da ne nosi jaknu, uprkos kiši, a tata Dejvid je zaštitnički zagrlio oko struka i nosio kišobran.

Brojni mediji poput "Hola" i "Daily Mail" pišu o stajlingu poznate naslednice ističući da ona ide majčinim stopama, na polju stila. Međutim, ranije je bilo kritika da dizajnerka oblači ćerku kao da devojčica je duplo starija.

Viktorija Bekam je nešto ranije te večeri primećena kako napušta luksuzni hotel i kreće na svoju reviju. Nosila je aposlutno savršeno elegantno odelo, kroj je besprekoran, kao i sam materijal i detalji na sakou.

Harper se oblači kao da nije dete

U aprilu ove godine Viktorija Bekam je proslavila svoj 50. rođendan, a glavna tema bio je stajling male Harper.

Ona se odlučila za belu, dugu, satensku haljinu sa tankim bretelama. Uz to, nosila je bele papuče sa potpeticom, kao i torbu u istoj boji i sa zlatnim detaljima. Stajling koji je nosila sinoć na maminoj reviji totalno je nalik ovog o kom se toliko pričalo - i haljina i odabir obuće su gotovo identični.

Ono što joj se zameralo ranije ove godine jeste činjenica da je devojčica od tada 12 godina obula štikle, što joj nikako ne priliči.

"Ona je lepa devojčica, ali po mom mišljenju ovo nije odeća za dete", "Mislim da je šteta što Harper nije nosila odeću primereno svojim godinama, posebno kada je reč o obući", "Trebalo bi da joj dopuste da uživa u detinjstvu i da radi sve ono što rade njeni vršnjaci" ... samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

(Ona.rs)