• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Adrijana Lima se mršavija nego ikad vratila na modnu pistu posle 6 godina: Njeno vreme nije prošlo!

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo za koji brend je prošetala

  • 0
Adrijana Lima Foto: Jonathan Rebboah / imago stock&people / Profimedia

Najlepša ikada se vratila tamo gde pripada!

Zanosna Brazilka prošetala je modnom pistom na Nedelji mode u Parizu gde je nosila model modne kuće "Schiaparelli".

Tokom prethodnog perioda borila se sa kilogramima, ali se nedavno vratila u top formu iako je bila na meti kritika da je to postigla brojnim intervencijama.

Snimak sa revije oduševio je Limine fanove koji su ostavili brojne komentare ispod snimaka.

"Nakon što sam uzela godinu dana pauze da odgajam svoju decu, bilo je tako zabavno vratiti se danas na pistu", rekla je Adrijana Lima za "People" o svom dugo očekivanom povratku.

Lima je šetala na pisti u beloj prugastoj haljini iz 1980-ih, sa detaljima na korsetu i velikim zlatnim dugmadima sa potpisom brenda. Izgled je ukomponovan sa velikim naušnicama i šik torbom. Manekenka je nosila zalizanu kosu, dopuštajući da njene čuvene upečatljive jagodice zauzmu centralno mesto.

Ikona u svetu šminke, Pet Megrat podelio je fotografije Liminog glamuroznog izgleda izbliza. Uoči događaja, Lima je nosila elegantne i sofisticirane sive pantalone i košulju sa odgovarajućim kaputom.

Ranije ovog meseca, Adrijana Lima oduševila je svojim izgledom na crvenom tepihu u Los Anđelesu, kada je pokazala šta znači inat hejterima, disciplina i rad na sebi.

Nakon tri trudnoće, sasvim je normalno da su hormoni kod jedne žene u blagom ili jačem disbalansu i kilaža je podložna manjim ili većim promenama. No, svet je navikao da ovu plavooku lepoticu vidi samo kroz sliku modela, kao kada je blistala u linijama kupaćih i donjeg veša kao "Viktorijin anđeo".

Modni svet nikada neće zaboraviti kako se Lima 2012. godine, nakon rođenja druge ćerke Sijene, vratila na modnu pistu samo dva meseca nakon porođaja i zasenila sve na reviji noseći čuvena krila, pokazujući svoj ravni stomak.

Adriana Lima Foto: AMANDA SCHWAB / INSTAR Images / Profimedia

Sada kada više nema pritisak te vrste, poznata manekenka prepustila je da priroda učini svoje i da joj se telo i um polako oporave od rođenja trećeg deteta.

(Ona.rs/People)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mokra do gole kože, Adrijana Lima se zahvaljivala svom treneru

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota