Da li će Kajli Džener poslati u penziju najplaćenijeg modela? Prošetala pistom, pa dobila ogromne pohvale

M. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako svi navode, zasenila je sestru koja se modelingom bavi ceo život

Foto: TheRealSPW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na jednoj od revija na Nedelji mode u Parizu, koja se odvijala u Diznilendu sa najlepšom pozadinom i poglednom na čarobni zamak, pistom je za kraj modnog spektakla prošetala jedna sestra iz Kardašijan-Džener porodice. I, ne, nije Kendal na iznenađenje svih.

Naime, luksuzna modna kuća "Copreni" ovoga puta je angažovala Kajli Džener, influenserku, rijaliti zvezdu, biznismenku i "Instagram" modela za, uglavnom, promociju sopstvenih brendova, da prošeta za kraj ovom lepom pistom.

Za njen hod i način na koji je iznela haljinu, dobila je gomilu pohvala na mrežama, ali se ne može isto reći i za dizajnera haljine. Iako je Kajli na svojim mrežama izjavila da je zahvalna na prilici i da se osećala "kao prava princeza", njena crna haljina nije prošla "test" korisnika interneta.

Naime, haljina je uskog kroja do bokova, a onda se u sasvim drugom materijalu, koji se presijava, širi sve do poda. Dodate su duge rukavice, a njena crna kosa ostala je puštena.

- Izgleda kao da nosi džak za smeće - glase oštri komentari na konto njenog stajlinga koji je nosila.

No, kada je u pitanju ono što je do nje - hod i samo pokazivanje haljine, pratioci nisu prećutali da je to učinila, kako kažu, odlično.

Sudeći po pohvalama, izgleda da je u senku stavila svoju sestru Kendal Džener, koja je već uveliko poznata manekenka, a i najplaćenija u industriji. Ovo su samo neki od njih:

- Neka Kendal od nje nauči kako da hoda

- Kendal, da li si spremna da ti Kajli održi lekcije iz modelinga?

- Hoda bolje nego Kendal, ali grimasa nije bolja 

Iako, iskreno govoreći, nema razlike u tome da li su pozvali nju da zatvori reviju ili neko drugo poznato lice koje se ne bavi modelingom, ipak ovo pomalo deluje namešteno. Jer, kako da najveći svetski modni događaj prođe barem bez jedne sestre iz ove poznate, rijaliti porodice?

(Ona.rs)