Ova boja je hit jeseni 2024, sve moderne devojke je nose, a stoji savršeno: Ima je u beogradskim radnjama

M. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Novi trend na snazi gde god se okrenete!

Foto: Shutterstock

Pravo je vreme da prigrlimo sve jesenje boje koje nam sezona donosi. Opraštamo se od jarkih, letnjih komada, a u ormare polako pakujemo odeću koja će nas učiniti modernijimu ovo doba. 

No, ako samo malo obratimo pažnju na oblačenje ljudi oko sebe ili po internetu, gde inače tražimo inspiraciju, nemoguće je da se ne primeti da jedna boja definitivno vlada. U pitanju je upravo i zvanični faavorit jesenje sezone, bordo ili burgundi boja. 

Ova tamna mešavina crvene i ljubičaste je savršena iz prostog razloga - nema ni tračka razmišljanja da li će vam dobro stajati. No, blagu naklonost ka ovoj nijansi imaju brinete.

Burgundi boja će se istaći drugačije u različitim svetlosnim uslovima. Ako je pod lampom, a materijal se presijava, očekujte da vidite njen ljubičasti podton.

Iako su mnoge dame prošle sezone pojurile za crnim kožnim kaputima, verujte da ako niste stigle da ih kupite prošle sezone, ove razmislite o kožnim kaputima bordo nijanse. Inspiracije na svakom koraku, a u kojoj god kombinaciji da je ukombinujete, nećete pogrešiti. Mi smo za vas izdvojili nekoliko naših dama, koje su našle prave komade u ovoj nijansi, a sigurno će vas inspirisati.

1. Tamara Kalinić

Tamara Kalinić, žena svetskog stasa. Da joj moda "teče kroz vene" uverava nas svakog dana bilo da je u običnoj šetnji, avionu ili na modnim revijama najvećih imena luksuzne mode. Tako, na svom "Instagramu", Tamara je podelila fotografije u kožnom burgundi boji, a kao dodatan "plus" tu su i njene torbe.

Takođe, obratite pažnju i na njene cipele i pantalone koje su za nijansu drugačije.

2. Ana Nikolić

Ana Nikolić pokazala je da kombinezon u ovoj boji, pomalo podseća na ljubičastu, ali da isto tako ovakav komad savršeno stoji. Zato, ako vam se bliži neka specijalna prilika uskoro, potražite ovakav kombinezon ove boje i ne možete pogrešiti.

3. Barbara Petrović

Glumica Barbara Petrović podelila je fotografiju sa Draganom Mićalović i, pored njihove lepote, pogledajte predivan komplet koju nosi Barbara. Elegancija odšie ovom bojom, a sigurno je da držite korak sa trendovima i modom ove jeseni.

(Ona.rs)