Serena Vilijams u haljini Roksande Ilinčić: Posle Bijonse i Kejt Midlton ni ona nije odolela potpisu Srpkinje

O. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Haljina u stilu grčke boginje podržava ležernost, ali naglašava ženstvenost

Foto:Tanjug.rs

Srpska modna kreatorka Roksanda Ilinčić svojim radom osvojila je svet, a posle Bijonse, Kejt Midlton, Mišel Obame i drugih velikih imena njenu kreaciju je ponela i Serena Vilijams.

Spremajući se za "Glamour Spain" naslovnu stranu, Serena je za svoj stajling odabrala Roksandinu haljinu u stilu grčke boginje. Ovom vesti pohvalila se upravo srpska kreatorka, objavivši slike teniserke.

Lepršava bela toaleta sa žutim detaljima na prednjem delu nekadašnju tenisku šampionsku učinila je ležerno-elegantnom, naglasivši njenu ženstvenost.

Haljina koja dopušta raspuštenu kosu, ravnu obuću, poželjno "rimljanke", idealna je za letnje dane ili, naravno, za posebne prilike kakvo je i snimanje za kose se Serena sprema.

Roksanda Ilinčić je rođena u Zemunu, završila je Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu, a od britanske kraljevske porodice nedavno je dobila počasno priznanje. Kralj Čarls joj je dodelio priznanje za zasluge u modnoj industriji.

Poznati magazin "Harpers Bazar" dodelio joj je nagradu za poslovnu ženu 2014. godine.

Kreatorka je poznata je po večernjim i elegantnim haljinama jarkih boja, luksuznih materijala i čiste i elegantne linije. Najčešće koristi svilu.

(Ona.rs)