Mirka Vasiljević uradila jednu stvar koju je tvrdila da nikad neće: "Vreme je da vidite pravu mene"

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica je ponosna majka četvoro dece, slobodan umetnik, supruga, ali i neko kome se ne dopadaju današnje društvene norme i sva toksičnost koju nameću

Jedno od najlepših lica sa malih ekrana, pogotovo ako ste odrastali u ranim dvehiljaditim, Mirka Vasiljević koja je svoj talenat prvi put predstavila u seriji "Ljubav navika i panike", rame uz rame sa velikanima Nikolom Simićem i Sekom Sablić, oduvek je izazivala poštovanje zbog svojih čvrstih stavova i sklonosti ka tradicionalnim vrednostima, o kojima smo, s njom, imali prilike da razgovaramo prošle godine.

Glumica je ponosna majka četvoro dece, slobodan umetnik, supruga, ali i neko kome se ne dopadaju današnje društvene norme i sva toksičnost koju nameću. Oštro odbija da poklekne pred pritiscima estetske hirurgije, a jednak stav imala je i o društvenim mrežama.

No, na našu radost, Mirka je odlučila da svojim fanovima ipak pruži mali uvid u privatan život, pogotovo jer je odnedavno uplovila i u voditeljske vode, i otvori "Instagram" nalog.

- Znate me sa filmova i malih ekrana, ali sada je trenutak da vam pokažem pravu sebe. Zajedno ćemo kreirati nove uspomene, od novih izazova i svakodnevnih trenutaka - napisala je Mirka, besprekorno stilizovana u jesenje tonove.

Dobro nam došla Mirka!

(Ona.rs)