Kraljica Leticija u omiljenoj haljini Srpkinja: Idealna za sezonu svadbi i druge svečanosti

O. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlično se kombinije i sa sakoom, ukoliko je svežije vreme, a sve popularnije pelerine takođe mogu biti idealno rešenje kao njihova dopuna

Foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dama koja bez sumnje zna da prilagidi odeću prilici jeste španska kraljica Leticija. Njena odeća je neretko vrlo primenjiva i na drugačije, nekraljevske dužnosti, te ženama posluži kao modna inspiracija.

Kralj Filip IV i kraljica Leticija predsedavali su uručenjem Nacionalne nagrade za kulturu u Madridu, u Nacionalnom umetničkom muzeju Reina Sofia. Kraljica je događaju prisustvovala u odgovarajućoj beličastoj haljini, odmerena, kao i obično.

Toaleta dužine ispod kolena, sa čipkom na ramenima i rukavima, kao i na samom zavtršetku, jedan je od modela koji može da pokrije različute svečane prilike. Odlično se kombinije i sa sakoom, ukoliko je svežije vreme, a sve popularnije pelerine takođe mogu biti idealno rešenje kao njihova dopuna.

Foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Neutralna boja haljine idealna je za poigravanje izborom obuće, a kraljica Leticija je ponela netipične cipele u srebrnoj nijansi. U zavisnosti od prilike, kosu možete pustiti, a za naglašeniji svečani izgled, punđa odlično prati čipkasti rad na haljini.

U galeriji u nastavku možete pogledati još neke modne inspiracije kraljice Leticije.

(Ona.rs)