Rame uz rame sa Limom, po pisti će prošetati i najpoznatiji plus sajz model: Predstavlja sve žene sa oblinama

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

"Činjenica da ću biti deo VS revije, znači da VS počinje da radi neke stvari kako treba"

Foto: Tanjug/AP

Victoria's Secret Fashion Show se vraća posle šestogodišnje pauze! Godišnja revija je otkazana 2019. zbog loše prodaje i smanjene publike. Glavni finansijski direktor i izvršni potpredsednik kompanije "L Brands", koja je vlasnik "Victoria's Secreta", potvrdila je vest.

U maju ove godine, kultni brend je najavio povratak svoje čuvene modne revije. Adrijana Lima, koja je je poznatija kao "majka" modne revije Victoria's Secret, takođe je potvrdila svoj povratak na modnu pistu. Njoj će se pridružiti Điđi, Hadid, Paloma Elseser, Iman Hamam, Kendis i najpoznatija plus sajz manekenka na svetu - Ešli Grejem, koja ponosno nosi svojih 90 kilograma.

Ona je inače neko ko se zalaže za to da brendovi postanu inkluzivni prema svim veličinama tela, i tako ponude svoje proizvode i onima koje nose veće brojeve od L.

- Činjenica da ću biti deo VS revije, znači da VS počinje da radi neke stvari kako treba. Najponosnija sam na to što ću predstaviti žene sa oblinama, svih oblika tela i veličina, na VS modnoj pisti. Počastvovana sam što ću biti na pisti. Rekla sam DA da biste i vi bile viđene! - rekla je Ešli u promotivnom videu u kom je najavila svoje učešće.

Uvek se zalagala da krupnije žene imaju gde da kupuju odeću

Manekenka Ešli Grejem se doticala ove teme konstantno.

Govoreći iz sopstvenog iskustva, mama troje dece je rekla da, dok su neki brendovi podržali pravljenje većih veličina za svoje kolekcije, mnogi drugi se sporo prilagođavaju inkluzivosti.

"Ako pogledate piste, nije se mnogo toga promenilo", rekla je ona za časopis "People". "Ako pogledate dizajnere, samo neki od njih oblače različite tipove žena sa različitim tipovima tela, ali to nije norma."

Uprkos tome što je poznata širom sveta, zvezda sa naslovnice je dodala da se još uvek muči da radi sa određenim brendovima.

- Još uvek ima nekih dizajnera koji su rekli: "Izvinite, ne možemo, jednostavno nećemo dizajnirati za krupnija tela" - rekla je ona.

To je razlog zbog kog ona neće prestati da priča o svom telu i da radi na tome da sve žene mogu da biraju radnje u kojima će se oblačiti.

(Ona.rs/Page Six)