• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada se pojavi žena od 90 kilograma, sve druge mogu kući: Lepotica savršenih oblina oduvala u rizičnoj haljini

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ešli Grejem jedna je od najlepših plus sajz manekenki današnjice

  • 1
Ešli Grejem Foto: Profimedia

Ova devojka privlači pažnju gde god da se pojavi!

Ešli Grejem je Njujorku prisustvovala "Harper's Bazaar" svečanoj večeri i tom prilikom je zablistala u žutoj svilenoj haljini. Pretpostavljamo da je inspiracija bio film "Kako izgubiti dečka za 10 dana", u kom Kejt Hadson nosi čuvenu žutu haljinu golih leđa i konačno shvata da voli Metjua Mekonahija.

Ešlina haljina je jako lepo isticala njeno telo, ono koje je prošle godine proglašeno za najlepše, po mnogim standardima. Lepotica je svoje zanosne obline upakovala u asimetričnu kreaciju sa dubljim dekolteom i šlepom koji se vukao. Imala je malu zlatnu torbicu i cipele koje poslednjih godina izlaze i ulaze u modne trendove - vinil providne salonke sa otvorenim prstima.

Dugu kosu je uvila u elegantne talase, a šminka neutralnih tonova je naglasila njene prirodno istaknute jagodice i pune usne.

Ešli Grejem jedna je od najlepših plus sajz manekenki današnjice, a njene obline česta su tema na mnogim događajima, ali i na društvenim mrežama. Ešli se nikada ne libi da nosi razne kreacije i s ponosom pokazuje svoju figuru.

I pored toga što ne spada u red lepotica tipičnih XS mera, ona je svakako jedna od najlepših žena na svetu. Za njom mnogi uzdišu, a sada im je dala i dodatni razlog za to!

Proslavile su je njene obline, pa zašto bi se brinula o tome kako izgleda, ali vodi računa o svom zdravlju i održava kilažu od 90 do 95 kilograma.

"Ženama sa bujnim oblinama obezbedila sam mesto za stolom za koji pre nismo dobijale poziv - za stolom sa ljudima iz sveta visoke mode koji nas nikada nisu smatrali lepim", rekla je Ešli jednom prilikom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Poznata manekenka zagrizla kolač i slomila zub

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • G

    6. septembar 2024. | 14:03

    Ne preterujte, debelo je debelo

    Podelite komentar