Glumica se "vratila" u školske dane: Autfit koji podmlađuje pristaje i ženama u 30-im, a cena torbe je paprena

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Šiške i minimalan mejkap bili su tu da dodatno podmlade glumicu, a odabir obuće, patike poznatog sportskog brenda, da pojačaju opušteni vajb

Foto: Tanjug/Marko Đoković

Jelisaveta Orašanin sa svojom atletskom građom potkovanom oblinama, i manekenskom visinom, može da iznese apsolutno svaki modni stil. Bilo da je u pitanju urbani šik, elegancija za crveni tepih ili zavodljiva ženstvenost - Orašanin je dorasla zadatku.

Ovaj put, "vratila se" u školske dane, obukavši uniformisanu kežual, atraktivnu kombinaciju - belu košulju šireg kroja, poznate dizajnerke Milice Garzičić, uparenu sa kariranim minićem.

Šiške i minimalan mejkap bili su tu da dodatno podmlade glumicu, a odabir obuće, patike poznatog sportskog brenda, da pojačaju opušteni vajb. Međutim, iako je Jelisaveta ovu kombinaciju iskoristila za šetnju svog psa, nesumnjivo je da je vrlo efektivna i prikladna i za druge prilike.

Ono što nam je posebno privuklo pažnju jeste torba neobičnog kroja, model Mini heart tote luksuznog brenda "Coperni", čija je cena 49.147 dinara, koja je neodoljivo podsećala na kreativne izbore koje smo pravile tokom srednjoškolskih dana, boreći se da dokažemo autentičnost.

(Ona.rs)