Od učiteljice do "Only Fans" modela: Krala je od majke novac kada je bila zavisnik, a sada zarađuje papreno

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

U decembru 2019. Eliza je pokrenula "OnlyFans" kako bi povećala svoj prihod.

Foto: Jam Press/CO Press Office / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Društvene mreže su pokrenule karijere mnogih osoba koje sada nazivamo influenserima, a svi su pokazali svoje različite talente. Ništa drugačije nije ni kada je u pitanju Eliza Rouz Votson.

Eliza Rouz Votson je 33-godišnji "OnlyFans" model i influenserka iz Dorseta. Pre nego što je pokrenula svoje "OnlyFans", Eliza je radila kao učiteljica. Eliza je jednom rekla da je oduvek volela da provodi vreme sa decom, ali nije bila zadovoljna prihodima koje je imala, pa je na kraju napustila profesiju i nastavila drugim putem.

Ona je 2016. godine diplomirala psihologiju, ali nakon što je završila fakultet razvila je zavisnost od droge i alkohola. Rekla je da je nekada hedonistički uživala u piću, ali je ubrzo našla da se "srodi" sa "čistom vodkom i viskijem", što je dovelo do zavisnosti koja je trajala četiri godine.

"Svaki novac koji sam mogla da dobijem išao je na alkohol ili kokain", rekla je ona za "Miror". U to vreme je novac krala i od majke, samo da bi imala za drogu ili alkohol.

Zahvaljujući prijatelju koji je predložio da se Eliza pridruži Anonimnim alkoholičarima ona se spasila.

Foto: Jam Press/CO Press Office / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nije mogla da preživi kao učiteljica

U decembru 2019. Eliza je pokrenula "OnlyFans" kako bi povećala svoj prihod. Iako joj je trebalo neko vreme da postane popularna, ubrzo je zarađivala oko 2000 funti za mesec dana pre nego što je to poraslo na 100.000 funti kada se desila pandemija.

Ona radi 16 sati dnevno od ponedeljka do nedelje, objavljujući svoje slike i razgovarajući sa fanovima, starosti između 20 i 60 godina. Njen sadržaj uključuje vrele fotografije, na primer joga poze u čipkastom donjem vešu.

Ali ona sada želi da se njen rad tretira kao svaki drugi posao i kaže da je od vitalnog značaja da se "OnlyFans" uvede u mejnstrim.

Bivša učiteljica izazvala je uzbunu u Londonu nakon što je postavila bilbord na kojoj je bila obučena u donje rublje kako bi promovisala svoj nalog "Only Fans" što je veoma razljutilo lokalne stanovnike. Oglas se može naći na više lokacija u Londonu, a jedan oglas je u blizini osnovne škole.

Foto: Jam Press/CO Press Office / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

(Ona.rs/Mirror)