Poznati pevač tvrdi da od njega nije ostalo mnogo nakon što mu je "uklonjeno više delova tela"

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Ali poručuje da "Još stoji!" citirajući reči svoje čuvene pesme

Foto: Tanjug/AP/Rob Grabowski/Invision

Čuveni britanski pevač Elton Džon bio je krajnje iskren o svojoj borbi sa nekoliko zdravstvenih problema tokom predhodnih godina.

- Da budem iskren, nije me mnogo ostalo - rekao je Džon (77) na premijeri filma "Elton Džon: Nikada nije kasno" na Njujorškom filmskom festivalu, govoreći o svojim operacijama koje je imao predhodnih godina: - Nemam krajnike, adenoide ili slepo crevo. Nemam prostatu. Nemam desni kuk, levo koleno ili desno koleno. U stvari, jedino što mi je ostalo je moj levi kuk.

Uprkos tome što mu je uklonjeno više delova tela, Džon je rekao da je „još stoji", aludirajući na reči svoje čuvene pesme "I'm still standing".

- I ne mogu da vam zahvalim dovoljno, vi ste ljudi koji su me napravili - obratio se svojim obožavaocima, a potom se zahvalio i svom mužu Dejvidu Furnišu i njihovo dvoje dece, sinovima Zakariju (13) i Iliji (11): - Želim da se zahvalim Davidu, Zakariju i Iliji što su me učinili najsrećnijim čovekom na svetu.

Foto: Tanjug/AP/Caisa Rasmussen

Priča o njegovom zdravlju zapravo je pokrenuta nakon Džonove objave da je nedavno pretrpeo infekciju oka koja mu je oštetila vid.

- Tokom leta sam se suočio sa teškom infekcijom oka zbog koje sam, nažalost, ostao samo sa ograničenim vidom na jedno oko - napisao je na Instagramu u septembru: - Lečim je, ali to je ide izuzetno sporo i biće potrebno neko vreme pre nego što se vid vrati u pogođeno oko.

Pevač je veoma zahvalan lekarima i porodici, koja se brinula o njemu „poslednjih nekoliko nedelja“ dok se oporavljao.

- Tiho sam proveo leto oporavljajući se kod kuće i osećam se pozitivno u pogledu napretka koji sam postigao u svom lečenju do sada - preneo je.

Čuveni pevač takođe pretrpeo i pad krajem 2021. godine, zbog čega je odložio tadašnju oproštajnu turneju po Evropi i Velikoj Britaniji 2023. Nakon što su nastupi prišli kraju, Džon je otkrio u zajedničkom intervjuu sa Furnišom (61) da se povlači sa turneja kako bi se u potpunosti fokusirao na svoju porodicu.

- Imamo naše sinove, znate, oni sada ulaze u tinejdžerske godine - rekao je Furniš za Entertainment Tonight u junu: - Ne želimo ništa da propustimo. Želimo da budemo prisutni u svakom trenutku, jer to su ključne decenije u životu deteta. On ovo radi već 60 godina, tako da je vreme da ostane kod kuće sa porodicom.

(Ona.rs / US Weekly)