• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nedavno je postala milijarderka, a sada javlja najtužnije vesti: Njena objava slama srca

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Selena Gomez hrabro je otkrila da ne može da nosi sopstvenu decu zbog niza zdravstvenih problema

  • 0
Kanski festival, Selena Gomez Foto: Tanjug/AP/Vianney Le Caer/Invision

Selena Gomez hrabro je izašla u sa izjavom da ne može da ima decu. Tridesetdvogodišnja pevačica i glumica i ranije bila otvorena sa fanovima o svom zdravstvenom stanju, ali ovog puta je objavila da se suočava sa teškom budućnošću. Selena, koja je stekla slavu na Dizni kanalu, u veoma retkom intervjuu je podelila da se suočila sa bolom kada je u pitanju razmišljanje o deci.

Ranije je pevačica Back To Iou delila novosti o borbi protiv lupusa, ali je sada otkrila da zbog svog zdravlja "ne može da nosi sopstvenu decu".

- Nažalost, ne mogu da nosim svoju decu. Imam mnogo zdravstvenih problema koji bi doveli moj život i bebu u opasnost. To je bilo nešto zbog čega sam veoma žalim i nije onako kako sam zamislila da će dabude - izjavila je za oktobarsko izdanje Vaniti Fair Gomezova i dodala: - S tim sam sad mnogo bolje.

Zlatni Globus 2024 haljine Foto: Tanjug/AP

Pevačica je dodala da se sa druge strane smatra "blagoslovom" što će moći da putem surogat majčinstva ili usvajanja da se ostvari kao majka. Iako joj je sve to veoma bolno, priznaje da mnogo više ceni žene i bolje razume sve one koje su u sličnom položaju, a koje se nadaju da će jednog dana postati mame.

- Uzbuđena sam da saznam kako će sve ovo izgledai, ali će biti malo drugačije - prokomentarisala je, pre nego što je dodala: - Na kraju krajeva, nije me briga. Biće moje, biće moja beba.

Poslednjih meseci Selenina romansa sa producentom Benijem Blankom dospela je na naslovne strane, ali njene misli o osnivanju porodice potiču još od ranije. Zvezda je bila sama pet godina pre nego što je upoznala Benija (36), ali je oduvek razmišljala o tome da joj je porodica najvažnija, ako sa osobom "ima pravu vibraciju". Iako oboje imaju neverovatno uspešne karijere, i Beni je ranije tokom ove godine rekao da su deca njegov sledeći cilj u životu.

Benny Blanco, Selena Gomez Foto: Tanjug/AP

I pevačica kaže da nikada ranije nije bila „ovako voljena“, dodajući da je Beni njen „najbolji prijatelj“. Međutim, oni ne pominju venčanje a Selena kaže da "nema pravila" i da su par onakav kakav jesu. Jedno sa čime neće da se pomiri je to da promeni ime.

- Ja sam Selena Gomez. To je to - zaključila je pevačica i glumica.

(Ona.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džastin Biber i dalje voli Selenu Gomez, a u svoju suprugu je zaljubljen?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba