Da li je zaista najzgodniji sportista prema rečima JK? Nikola Jovanović na Instagram kači slike jedne devojke

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj 16 godina mlađi dečko je izgledom očarao poznatu pevačicu

Foto: Instagram/nikolajovanovic

Jelena Karleuša (46) je i dalje u centru pažnje zbog razvoda od supruga Duška Tošića. Ne jenjava priča o njima i i dalje je njihov ljubavni život aktuelan.

Sada je poznata pevačica dospela u žižu javnosti nakon hvalospeva na račun jednog srpskog košarkaša. U pitanju je Nikola Jovanović (30), nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, danas član Nižnjem Novgoroda u Rusiji.

Kako je krenula cela priča?

Ona je pre izvesnog vremena izjavila da se prati sa ovim sportistom i da su samo prijatelji.

- Mi se pratimo na Instagramu, on je prelep i divan momak, hajde da kažem da smo dobri prijatelji, to je to što ću sada reći. Zašto ne pitate Nikolu? Nađite ga pa ga pitajte, to će biti interesantno - rekla je Jelena o ovom 16 godina mlađem dečku.

Ko je Nikola Jovanović?

Ovaj rođeni Beograđanin je igrao i u večitim rivalima, Crvenoj zvezdi i Partizanu (juniorska karijera), a trenutno od oktobra prošle godine igra za Antverp džajantse.

Na njegovom Instagram profilu se mogu uglavnom videti slike sa košarkaškog terena, malo je onih iz privatnog života, pa se ne može zaključiti da li je zauzet ili ne. Ipak, ponekad stavi sliku sa sestrom Tamarom koja mu je očigledno velika podrška u životu.

(Ona.rs)