Selena Gomez objasnila zbog čega se tokom karijere osetila "seksualizovanom"

Ponekad volim da se osećam seksi, ali to ne znači da to radim zbog nekog drugog. To može biti samo za mene

Foto: Profimedia

Selena Gomez je prošla put od Diznijeve zvezde do muzičke i glumačke senzacije, međutim, ona se sa sasvim drugog stanovišta osvrće na svoju karijeru. Sada, ona govori o jedinom žaljenju koje je imala tokom svog uspona na vrh.

U razgovoru, Gomez je pred kolegama Trejsi Elis Ros, Ejmi Šumer, Moli Šenon, Kvintom Branson i Bridžit Everet ispričala kako se tokom svog uspona u karijeri osećala "posramljeno" i "preterano seksualizovano".

Šumer, koji glumi u Hulu televizijskoj seriji "Life & Beth", iskoristila je priliku da pohvali 29-godišnju glumicu i pevačicu što je sama sebi utrla put kroz industriju, uprkos tome što je bila "seksualizovana u tako mladoj dobi".

Gomez je nastavila svoje izlaganje i pomenula određeni trenutak u svojoj pevačkoj karijeri zbog kojeg se osećala posramljenom.

- Pristala sam na taj omot albuma i zaista me je bilo sramota nakon što sam to uradila. Morala sam da prođem kroz ta osećanja, jer sam shvatila da je vezano za nešto dublje što se u meni dešava. To je bio izbor zbog kog nisam bila srećna.

Ona je objasnila je da joj je omot albuma bio neprirodan jer nije "preterano seksualna osoba".

- Ponekad volim da se osećam seksi, ali to ne znači da to radim zbog nekog drugog. To može biti samo za mene - rekla je ona.

Iako nije pomenula naslovnicu albuma o kojoj je reč, Gomez se pojavila gotovo naga na omotu svog albuma "Revival" iz 2015, kada je imala 24 godine.

Uprkos ovoj naslovnici i pristajanju na zahteve saradnika tada, ona je uspela da se izbori za to kako želi da bude predstavljena u javnosti, jer je osvestila šta je ono što joj ne prija i od čega mora da odstupi.

(Ona.rs)