Vukayla je mlada umetnica jakih poruka: Piše o muškarcima koji "nikada ne bi podneli bol koju su naneli"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Debitovaće jakom pesmom sa kontroverznim tekstom

Vukayla je rešila je da našoj muzičkoj sceni podari svoj talenat. Odmalena je ispoljavala svoju ljubav prema pevanju i muzici, a naročito prem violini. Kako nam je otkrila u podkastu, bilo je i više nego jasno da su njene "životne stepenice" napravljene po notama.

Uz pomoć mame, koja je profesorka solo pevanja, ona je unapređivala svoje znanje i nadogradila talenat toliko da sada ponosno može reći da je student na čuvenom Univerzitetu Berkli u Americi.

Foto: Tonya

Svetu želi da se predstavi u potpunosti i da dozvoli drugima da upoznaju njena razmišljanja. No, kako navodi, oduvek se pronalazila u pisanju pesama na engleskom jeziku i smatra da je to način da njene pesme zaista svako može da razume, što joj je i cilj.

Foto: Tonya

Veoma jako je zakoračila svojom prvom objavljenom numerom "Ubijam muškarce poput tebe" (I kill men like you), koja privlači pažnju samim nazivom, ali Vukayla otkriva da je poruka i te kako važna i da se čuje kroz njene reči.

- Htela sam da normalizujem ženski bes. Ne mrzim muškarce i iako se čini da je pesma o tome, ja želim da istaknem da je u redu imati i takve emocije besa. Žene kad su besne, one nisu dame, nisu ni ženstvene, ali i to je u redu - rekla je u našem intervjuu.

"Nikada ne bi podneli bol koju su oni naneli", samo je deo iz glavne poruke Vukayline pesme.

Više o njenom putu, ideji šta će doneti našoj sceni, ali i o tome šta ona misli o pesmama na našim prostorima, pogledajte u videu na početku teksta.

(Ona.rs)