Nikol otvorila dušu o svojim estetskim nesigurnostima: Od visine, puti do oblina - šta je sve želela da menja?

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ceo svoj život, želela sam da budem visoka 160 centimetara i da imam obline"

Foto: Tanjug/AP/Vianney Le Caer/Invision

Holivudska diva Nikol Kidman, koja se ubraja u ikone stila, progovorila je o svojim nesigurnostima iz mladosti, posebno kada je u pitanju fizički izgled. U novom dokumentarcu dobitnica Oskara govori o parametrima mode 90-ih.

Kidmanova, koja je važila za jednu od najperspektivnijih mladih zvezda te decenije, modno je "oživela" tek 1997. kada je ponela nestvarnu smaragdnu toaletu koju je dizajnirao dizajner Džon Galijano, na dodeli Oskara.

Kada joj je Galijano prišao, Nikol navodi da se mnogo toga dešavalo u njenom umu apropo osećaja sigurnosti u vezi sopstvenog tela.

- Možete li da verujete? Ceo svoj život, želela sam da budem visoka 160 centimetara i da imam obline, a onda je odjednom biti metar i osamdeset, potpuno mršava i ravnih grudi, bilo kao "super, možemo da te obučemo".

Kidmanova je takođe govorila o tome koliko je poštovala ljude koji su uspostavili sopstvene identitete u modnoj industriji.

- Odrasla sam gledajući Odri Hepbern, Ketrin Hepbern i Grejs Keli, sve te žene čiji je stil jedinstven. Mislim, bila sam crvenokosa, svetle puti. Zadirkivali su me, nisu bili ljubazni, tako da kada mi je dat pristup modi, osećala sam se kao mala devojčica kojoj je data prilika da zakorači u svet mašte - govori Nikol, a prenosi "TimesofIndia".

(Ona.rs)