Džulija Roberts dobila ponudu za posao koji naziva "životnim" i "privilegijom": Ima veze sa Elvisom Prislijem

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Niko savršeniji nije mogao da pomogne da se priča o ovoj ženi podeli sa svetom

Foto: Profimedia/ddp USA/ŮPtertainment

Džulija Roberts je rekla da je oduševljena što je dobila ponudu da uradi posao "života". Naime, kako prenose mediji, ova 56-godišnja glumica pozajmiće glas u audio-knjizi memoara Lize Mari Prisli "Odavde do velikog nepoznatog".

U knjizi su prikazani do sada neojbavljeni intervju pokojne ćerke rok ikone Elvisa Prislija i glumice Prisile Prisli.

- Tako sam dirnuta - izjavila je oskarovka za "People": - Tako su me dirnuli neverovatni memoari Lize Mari. Bila je prava privilegija dati glas njenom divljem i lepom životu i duboko cenim što mi je Rajli poverila priču svoje majke.

Naime, Rajli Keogh, ćerka Lize Mari Prisli, je pomogla da se knjiga završi nakon iznenadne smrti majke 2023, a takođe će i sama čita deo audio knjige koja izlazi 8. oktobra.

Keoughova je presrećna što je Robertsova učestvuje u ovom projektu.

- Tako sam uzbuđena što je Džulia bila deo ovoga i čitala glas moje majke. Nisam mogla da smislim nikog savršenijeg da pomogne da se njena priča podeli sa svetom - otkrila je unuka čuvene rok legende.

Knjiga, kako se otkriva, govore o odrastanju ćerke Elvisa i Prisile Prisli.

- Pošto je moja majka bila ćerka Elvisa Prislija, o njoj se stalno pričalo, raspravljalo i "secirali. Ono što je htela da uradi u svojim memoarima, i ono što se nadam da sam ja uradila sada za nju, jeste da se podvuče ispod predstave o njoj u naslovima časopisa i da otkrije srž toga ko je zaista ona bila. Da je pretvorimo u trodimenzionalno ljudsko biće: najbolju majku, divlje dete, žestoku prijateljicu, potcenjenu umetnicu, iskrenu, duhovitu, traumatizovanu, radosnu, ožalošćenu, sve ono što je bila tokom svog izuzetnog života. Želim da dam glas svojoj majci na način koji joj je izmicao dok je bila živa.

Liza Mari je umrla u 54. godini od opstrukcije tankog creva koja se razvila nakon što je bila podvrgnuta barijatrijskoj operaciji nekoliko godina ranije.

(Ona.rs/ Daily Mail)