"Koja vas to hemioterapija podmladi 10 godina?": Kejt Midlton sada kritikuju zbog jučerašnje dirljive scene

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Prva stvar koju joj zameraju je svakako ta što je srdačno zagrlila devojku koja je podvrgnuta ozbiljnim tretmanima lečenja

Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton zagrlila je mladu ženu pozvanu da fotografiše događaj u Vindzoru, nakon što je saznala da boluje od raka.  Fotografije su obišle ceo svet nakon što su postavljenje na njenom i Vilijamovom zvaničnom profilu i milioni ljudi su presrećni zbog princeze koja je vidno bolje, dok istovremeno daju podršku mladoj osobi koja se bori sa opakom bolešću.

Princ Vilijam lično je pozvao u zamak fotografkinja Liz Haton (16), koja se bori sa retkim i agresivnim tumorom, pošto je saznao za nju preko dobrotvorne organizacije "London Air Ambulance Charity" čiji je pokrovitelj.

Tinejdžerka, koju su pratili njena majka Viki Robajna, očuh Aron i brat Mateo, takođe je ostala oduševljena što je veliki broj njenih fotografija objavila Kensingtonska palata-

Kejt je do sada je održala niz sastanaka i prisustvovala baletskoj predstavi, ali nijedan nije snimljen kamerom. Ali za ovu priliku princ i princeza su objavili slike trenutka na svojim društvenim mrežama.

I dok čitamo toliko komentara u kojima je hvale, na drugim mrežama, poput "X" mnogi nastavljaju sa teoroijama zavere i zameraju princezi njen jučerašnji potez i ponašanje.

Prva stvar koju joj zameraju je svakako ta što je srdačno zagrlila devojku koja je podvrgnuta ozbiljnim tretmanima lečenja, a kako je nedavno i sama prošla kroz to trebalo bi da zna da ne sme da ima blizak kontakt zbog potencijalnog prenošenja virusa.

- Magični rak koji utiče samo na tvoj uobičajeni posao, ali ti dozvoljava da putuješ na ekskluzivne sportske događaje i balet. A onda je vidiš pored deteta koje prolazi kroz rak i jednostavno je... prokletstvo - napisao je jedan od korisnika mreže X.

Takođe, mnogo je komentara o tome zašto Kejt Midlton posle hemioterapije izgleda mlađe nego na "Dan sećanja" u novembru 2023.

"Koja vas to vrsta hemioterapije podmladi deset godina?", "Zašto Kejt Midlton ne podeli koji joj je tip hemioterapije pomogao da sačuva kosu, trepavice i obrve?", "Molim Hanu Furnes da napiše članak o hemioterapiji princeze od Velsa, verujem da će oboleli od raka imati koristi od lečenja bez posledica"... samo su neki od komentara.

(Ona.rs)