Glumica iz "Alo, alo" proslavila rođendan: Njen izgled će mnoge iznenaditi

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrala je popularnu Mišel iz Pokreta otpora

Foto: bbc.co.uk

Sećate se serije "Alo, alo"? Ona je bila jako popularna krajem prošlog veka i njeni glavni junaci su nam uvek izazivali smeh na licu.

Dobro se sećamo Renea, vlasnika kafića u Francuskoj, vih u kafiću koji su nam poznati po brojnim izjavama, a jedna od njih je i Mišel, članica "Pokreta otpora". Znate ono njemu "Slušajte me vrlo dobro, ovo ću reći samo jednom" je ostala zapamćena floskula koju koriste i oni koji se nisu ni rodili kada je serija snimana.

E pa danas ta Mišel, kojoj je pravo ime Kirsten Kuk, proslavila je 72. rođendan i to baš sa koleginicama koje su bile deo tog velikog i slavnog projekta.

Viki Mičel, koja je igrala jednu od konobarica Ivet, ovekovečila je taj trenutak slavlja i objavila zajedničku sliku na Instagram profilu. Iaki su godine učinile svoje, nesumnjivo je da obe stare jako lepo i da ih na ulici možemo vrlo lako prepoznati, jer to su oni dobri osmesi na kojima se odrasli gledajući ovu seriju. Mora se priznati da nije radila ništa na svom licu i da se nije podvrgla estetskim zahvatima, što je u današnje vreme za svaku pohvalu.

(Ona.rs)