Danijela je bivša devojka Lijama Pejna i sada je otkrila poslednju poruku koju joj je poslao: Pomenula i sina

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Oprostila se od njega i pokazala koliko joj je značio

Foto: Instagram/daniellepeazer, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svet se i dalje oprašta od poznatog pevača i nekadašnjeg člana poznate grupe One Diretction, Lijama Pejna. Njegovi bivši članovi benda oprostili su se uz dirljive objave, na koje niko nije ostao ravnodušan, ali se objavama i posvetama pridružile i njegove bivše ljubavi.

Bivša devojka Lijama Pejna, Danijela Pizer, koja je izlazila sa pevačem od 2010. do 2013. godine, podelila je tužne reči i otkrila kada su se poslednji put čuli i šta joj je poručio Lijam.

Danijela je nedavno postala majka i skrasila se sa suprugom, a orvoreno je rekla da se samo nekoliko nedelja od Lijamove smrti, on javio:

- Primila sam poruku od tebe pre nekoliko nedelja u kojoj izražavaš svoju sreću zbog ljubavi koju sam pronašla sa Sonijem i Mijom. To je nešto što ću zauvek negovati kao predivno sećanje - napisala je u jednom delu Pizer.

Ona je takođe istakla i nešto što svet pomalo zaboravlja. Naime, Lijam iako je mlad doživeo ogroman uspeh, on je bio i otac sedmogodišnjeg dečaka Bera.

- Dok svi odvajamo vreme da se krećemo u svetu bez Liama, važno je zapamtiti da, iako su ga milioni obožavali kao svetski poznatog muzičara, on je takođe bio nečiji sin i brat više od 30 godina.

Njegova najvažnija uloga i nešto na šta je bio najponosniji od svih svojih monumentalnih uspeha je to što je bio otac. Pomisao da sada dete raste bez jednog od roditelja je srceparajuća i nepravedna - napisala je.

Takođe, obratila se direktno sinu i rekla da će se truditi da bude uz njega na način na koji može i da šalje veliku podršku njemu i njegovoj porodici u ovim teškim trenucima.

(Ona.rs)