• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Samo par sati nakon smrti osvanula je oproštajna poruka na njenom profilu: Poznati gitarista otkazao koncerte

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Mir" je poslednja reč koju je napisala, uz objavu koja rastužuje

  • 0
Sleš i Lucy Bleu Knight Foto: Profimedia/REGIONAL MUSIC / BACKGRID / Backgrid UK/PLANET PHOTOS / Planet

Sleš, jedan od najpoznatijih gitarista svetski poznatog benda "Guns N' Roses", nedavno je potvrdio spekulacije da je 25-godišnja Lusi-Blu Knajt, ćerka njegove devojke, preminula.

Ovaj dobitnik Gremija, čije je pravo ime Saul Hadson, objavio je vest o njenoj smrti na "Instagramu" u saopštenju u kome se navodi da je Knajt preminula prošle nedelje. Njegova partnerka Megan Hodžes, Lusina majka, takođe je objavila identično saopštenje na svom nalogu i zamolila da se smanje spekulacije o uzroku njene smrti.

- Lsi-Blu Knajt (6. decembar 1998.), voljena ćerka Megan Hodžes i Marka Knajta, maćeha Samante Somers Knajt i Sleša, sestra Skarlet, polusestra Londona i Keša Hadsona, mirno je preminula u Los Anđelesu, Kalifornija, 19. jula 2024. godine.

Lusi-Blu je bila talentovana umetnica, strastveni sanjar i šarmantna, voljiva duša. Porodica u ovom trenutku moli za privatnost i traži da se spekulacije na društvenim medijima svedu na minimum dok prolaze kroz period žalosti i obrade ove razarajućeg gubitka - piše u objavi poznatog gitariste.

Kako saznaju, samo nekoliko sati nakon smrti mlade Lusi, objavljena je i poslednja fotografija ove devojke uz opis koji zaista rastužuje. Kako se navodi, najverovatnije je navijena objava, ali su pratioci primetili i da je menjana.

- Ako sam te ikada učinila da se osećaš isključenim, manipulisala tobom, kontrolisala te, savetovala da napustiš svoj posao iz udobnosti finansijske podrške mojih roditelja, ili utopila prave probleme u toksičnom pozitivizmu - žao mi je. Bezbroj propuštenih prilika i veza zbog odvratno velikog ega, nesigurnog srca i straha od ranjivosti. Neka moja duša nauči da se razvija iz moje loše uloge kao Lusi-Blu. Mir - glasio je opis poslednje objave.

Komentari i dalje pristižu, smatrajući to "poslednjim pozdravom" od umetnice Lusi. Pored inspirativnih i oproštajnih reči, mnogi se izvinjavaju i pišu kako nedostaje svetu.

Tuga za mladim izgubljenim životom ne prestaje, a uzrok smrti je i dalje nepoznat zbog otvorenog slučaja. Lusi je preminula u domu u Los Anđelesu u petak.

Kako "TooFab" navodi, Sleš je zbog žalosti pomerio nekoliko predstojećih koncerata.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Voskarka Irena Nuhanović o svojim svećama koje izgledaju i mirišu kao najslađi kolači

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona