Dokumentarac o Bekamu prikazaće ga i kao porodičnog čoveka: Ljubav sa Viktorijom počela je na utakmici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Par je ranije pričao o tome kako se odigrao njihov prvi susret

Foto: Profimedia/Kent Gavin / MirrorPix

Možda mislite da znate sve što treba da znate o fudbalskoj superzvezdi Dejvidu Bekamu, ali trejler za njegov novi četvorodelni dokumentarni film obećava da će fanovima pružiti neviđeni uvid u njegovu karijeru i lični život. Dramatični tizer za projekat, jednostavno nazvan "Bekam", pokazuje kako 48-godišnjak postaje ranjiv dok iskreno govori o svojim usponima i padovima.

Osim što je govorio o zloglasnom crvenom kartonu koji je dobio na Svetskom prvenstvu 1998. godine, zbog čega je postao "omražen", postoji i pregršt informacija o njegovoj vezi sa suprugom Viktorijom Bekam.

- Moj menadžer je stalno govorio: "Pokušaj da to zadržiš u tajnosti". Dakle, viđali bismo se na parkinzima, a to nije tako loše kao što zvuči - rekla je Viktorija.

Par je ubrzo postao jedan od najpoznatijih na svetu, a svuda su ih pratili paparaci, što je zabrinjavalo ljude bliske Dejvidu zbog potencijalnog lošeg uticaja koji bi ta veza mogla ostaviti na Dejvidom fokus na fudbal.

Par je ranije pričao o tome kako se odigrao njihov prvi susret.

Upoznali su se na humanitarnoj fudbalskoj utakmici, a Viktorija je otkrila da je napisala svoj broj telefona na poleđini avionske karte koju je imao kod sebe u tom trenutku, a koju i dalje čuva, piše "The Sun".

Brzo su postali najpoznatiji slavni par u zemlji i od tada su poznati kao Poš i Beks. Verili su se 1998, a venčali godinu dana kasnije. Dejvid i Viktorija imaju četvoro dece - Bruklina, Romea, Kruza i Harpera. Dirljive porodične fotografije Bekamovih sada će zameniti video materijal koji svedoči njihovoj povezanosti, ljubavi, podršci i međusobnom poštovanju.

Pored uvida u profesionalne i porodične priče, tu su i segmenti koji prikazuju neobične Dejvidove šoping navike, kao i one vezane za čišćenje kuće. Upravo ovakvi trenuci pomoći će publici da shvate šta se to još krije iza fudbalske ikoke, o čemu u medijima nikada nije bilo pomena.

(Ona.rs)