Mamu žestoko osudili jer neće da vrati kolica za kupovinu: "Ne pada mi na pamet da decu ostavim u autu"

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Inače je psihijatar, zbog čega je ljudi posebno ismevaju

Dr Lesli je postala goruća tema "Tiktoka" za vrlo kratko vreme, samo zahaljujući videu u kom je jasno govorila o tome zašto nikada neće vratiti kolica za nabavku kada završi obaveze u supermarketu. Niko ne osporava da nekada čak i nabavka sa dečicom može biti izazov, ali da li je to opravdanje da se ne poštuje mesto na kom se nalazite?

Lesli je psihijatar, a posle ovog snimka, mnogi njenu profesiju dovode u pitanje.

- Ne vraćam kolica za kupovinu. Možete me osuđivati koliko god želite, ali ne pada mi na pamet da, kad ih dovezem do auta, prvo prebacim iz njih sve što sam kupila, a onda ubacim decu koju onda moram da ostavim da bih ih vratila u "stanicu". Ako ćete me pogrdno gledati i osuđivati, odbijte! - rekla je ona, sa visokim samopouzdanjem.

Ovo verovatno nije prošlo kako je očekivala, mada se ne zna ni koja je zapravo njena namera sa ovim snimkom bila.

Kako mnogi navode, svuda, pa i u Americi, korpe i kolica koja uzimamo za nabavku imaju stanice po čitavom parkingu, te zaista neće oduzeti nikome mnogo vremena da ispoštuje jedno sasvim lako pravilo.

- Zabrinjava me što se nazivaš doktorom psihologije i psihijatrom. Maksimalno bi izgubila 20 sekundi da vratiš kolica, a to vraćanje je znak discipline. Ako mislite da će vašoj deci nešto da se desi ako vas nema 20 sekundi, onda treba da se zapitate u kakve će ljude izrasti ako ih mama ne pušta ni trena same - kaže jedan komentar.

(Ona.rs)