Najmlađa Bekamova postala tinejdžerka! Ponosni Dejvid i Viktorija napravili kompilaciju najdivnijih trenutaka

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Harper je napunila 13!

Foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ćerka Dejvida i Viktorije Bekam, Harper, juče je zvanično postala tinejdžerka! Moćni par proslavio je Harperin 13. rođendan uz slatku objavu na društvenim mrežama.

"Srećan rođendan mojoj najboljoj prijateljici", napisala je mama Viktorija u prvoj od tri dirljive objave na "Instagramu". "Slatka si i ljubazna i tvoj osmeh greje naša srca svakog dana".

Nazvavši Harper "naše sve", dodala je da su "tako ponosni na srećnu, lepu, talentovanu mladu damu koja postaješ".

Modna dizajnerka i njen muž su odvojeno postavili istu video-montažu uz pesmu "Just the Way You Are" Bruna Marsa. Video prikazuje Harper tokom godina: kao dete koje uči da hoda, fazu balerine, kako igra fudbal sa tatom Dejvidom i pozira za porodične fotografije sa braćom Bruklinom (25), Romeom (21) i Kruzom (19).

"Srećan 13. rođendan mojoj prelepoj devojčici", napisao je Dejvid u sopstvenoj objavi. "Tata je tako ponosan na tebe." Dodao je da je Harper "odrasla u ljubaznu, velikodušnu i prelepu mladu damu sa najneverovatnijim srcem i najneverovatnijim osmehom koji svi toliko volimo".

Kasnije tokom dana, Viktorija je dodala drugi snimak Harper koja pleše uz pesmu "September" dok sedi u automobilu. Mama joj je poručila da nikad ne prestane da se smeje i pleše.

Harperino srednje ime, Sedam (Seven) ima posebno značenje jer je to bio broj Dejvidovog dresa kada je igrao fudbal za Mančester junajted.

A u svom trećem postu za Harperin rođendan, Viktorija je pokazala snimak Dejvida kako je grli kada je bila mala i dok je pevala pesmu Majkla Džeksona "The Girl Is Mine". Označila je i Dejvida u objavi i napisala je: "Ti si zaista i uvek bio najbolji tata".

(Ona.rs)