Njegov tata je dobitnik Oskara, a njegova mama brazilski model: Možete li da pogoditi ko je ova "nepo" beba?

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Foto: DICAPUA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ova holivudska "nepo" beba je dete dobitnika Oskara i brazilskog modela. Ovaj 16-godišnji influencer sa oko 300.000 pratilaca nakon samo godinu dana od postavljanja Instagram profila, objavio je svoju novu fotografiju sa teniskog te novim snimkom sebe na šljakastom teniskog terena.

Mladić izgledao kao slika svog oca dok hoda dok kovrdžave kose, do pasa go u šortsu, hoda bos i drži reket u ruci. Njegovi roditelji su u braku od 2012. godine, a takođe ima mlađeg brata i sestru.

Možete li da pogodite ko je ova nepo beba?

U pitanju je Levi Mekonahi, sin Metjua Mekonahija (54) i Kamile Alves (41).

Levi je debitovao na Instagramu, što je bio poklon njegovih roditelja za 15. rođendan, u julu 2023. godine.

Majka Kamila tada je priznala da se oseća "veoma nervozno" zbog njegovog naloga na društvenim mrežama, iako su i ona i Metju još ranije izašli na iste te društvene mreže da pričaju o svojoj svakodnevnici, ujedno i veoma otvoreni o svojim dnevnim brigama.

- Srećan rođendan Leviju Alvesu Mekonahiju. Možete li da verujete? Petnaest godina! - napisao je tada njegov čuveni otac: - Hej, druže, tvoja mama je danas malo nervozna. Jedan od poklona koje ti dajemo je da ti dozvoljavamo da se danas pridružitš univerzumu društvenih medija.

Bračni par je priznao da su već duže vreme razgovarali o tome kada će svom najstarijem detetu dozvoliti pristup internetu.

- Svi njegovi prijatelji već dugo imaju naloge. Mi so se držali koliko smo mosli - rekla je Kamila, a Metju dodao:  - On zna ko je i zna kuda ide. Mislim da može da se nosi sa tim. Ima odličnu priču da ispriča i podeli.

Čuveni glumac je zatim imao ličnu poruku za sve zainteresovane da prate njegovog sina tinejdžera.

- Želim da svi znate da u Leviju Mekonahiju dobijate veoma kul i poštovanog mladića, i nadam se da ćete moći da date sve od sebe da se prema njemu ponašate na isti način. Levi, uživaj u avanturi, uživaj u pričanju svoje priče, izražavanju sebe i onoga što izneseš i razmeni koju dobijaš sa ljudima tamo - poručio mu je otac.

Levi, kao i svi tinejdžeri, nije gubio vreme i već jedan sat kasnije odgovorio na objavu svojih roditelja na društvenim mrežama.

- Mama i tata - hvala vam! - bio je njegov prvi post, nakon čega je podelio video u kome se vidi kako uživa u svojim brojnim interesovanjima koja uključuju surfovanje, ronjenje, skijanje, volonterski rad i provođenje vremena sa prijateljima i porodicom.

Mekonahi i Alvesova su se prvi put upoznali 2006. godine u jednom baru u Los Anđelesu. Ubrzo su započeli vezu, a porodicu su zasnovali rođenjem sina Levija 2008. godine. Kasnije su dobili ćerku Vidu 2010. godine, pre nego što su se verili na Božić 2011. godine. Par se venčao u Ostinu 2012. godine, a iste godine su dobili još jednog sina po imenu Livingston.

(Ona.rs/Daily Mail)