Ne zna se ko je bolji frajer! Ovako izgledaju sinovi iz 3 braka Elene Karaman, baki Verici su najveća podrška

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Luka, Mateja i Simon imaju različite očeve

Legenda srpske modne scene Verica Rakočević u okviru događaja "Carbon era" u Beogradu predstavila je svoju poslednju kolekciju, "Kazablanka". Podršku iz prvog reda srdačno joj je dala ćerka Elena Karaman.

Elena na ovaj važan događaj i svečanost nije došla sama, već sa svojom trojicom sinova, Lukom, Matijom i Simonom. Elena i njeni naslednici izazvali su veliku pažnju na večerašnjem događaju. Svi su bili elegantno obučeni, na reviju su ušetali sa stilom.

Elena je prvog sina Luku Mijatovića dobila u braku sa srpskom fudbalskom zvezdom Peđom Mijatovićem, drugog sina Matiju Draškovića sa biznismenom Andrijom Draškovićem, a trećeg sina Simona, koji je ove godine napunio 18 godina u braku sa biznismenom Jugoslavom Karićem.

Iako su sva trojica različiti, međusobno se poštuju i gaje lepe porodične odnose.

Luka, sin Elene Karić i proslavljenog fudbalera Predraga Mijatovića bavi se glumom, a fakultet je završio u Njujorku. On je glumio u seriji "Selo gori, a baba se češlja", "Srpskom filmu", ostvarenju "Sjene", pozorišnom komadu "Beogradska trilogija" i drugim.

Porodična tragedija

Elena je s Predragom Mijatovićem zapravo dobila dvojicu sinova, pored Luke, rodila je i sina Andreja, koji je bolovao od celebralne paralize.

- Desilo mi se poslednje što sam mogla da pretpostavim, porođaj se iskomplikovao i moje dete se rodilo sa cerebralnom paralizom. Nikada nismo ni saznali šta se zapravo desilo. Koliko su lekari pogrešili, a koliko se sudbina poigrala sa nama, verovatno nikada nećemo saznati. Intimno mislim da je osnovni problem bio u tome što nisu našli za shodno da dete, koje je rođeno pet nedelja ranije, stave u inkubator - ispričala je davne 1998. godine u intervjuu za magazin "Dama".

Andrej je, i pored najbolje nege koju su mu Predrag i Elena obezbedili, preminuo sa samo 13 godina, a ta tragedija je neprebolna rana za obe porodice.

(Ona.rs)