"Devojke su prelepe, momci pristupačni, a noćni život vrh!": Australijanka oduševljena Beogradom

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Influenserka Rori je na društvenim mrežama pričala o doživljajima u našoj zemlji

Kada stranci posete našu zemlju, ostaju oduševljeni lepotom koju Srbija ima, ljubaznošću naroda i svemu ostalim što nudimo.

Upravo to je slučaj i sa ovom influenserkom iz Australije po imenu Rori, koja je iz dalekog Melburna rešila da obiše balkanske zemlje. I pogodite šta? Srbija ju je najviše oduševila!

Bila je Rori u Hrvatskoj, Albaniji i Bosni i Hercegovini, ali ono što je doživela u Srbiji, nije osetila, videla i doživela nigde. Na prvo mesto stavila je našu pomenutu ljubaznost, a posetu Beogradu je okarakterisala kao jednu od najboljih odluka na ovom putovanju.

- Moje nepopularno mišljenje o putovanjima u Evropi je da je Beograd jedan od najboljih gradova. A znajte da sam posetila mnoge gradove. Noćni život je neverovatan, provela sam se najbolje u životu. Sam grad je lep i slikovit. Predlažem da uveče odete do Skadarlije. Samo dok se šetam ulicama ja se osećam fantastično - rekla je Rori na svom Instagram nalogu.

Ona je pohvalila i naše devojke za koje kaže da su prelepe, a i da su muškarci bili jako pristupačni i ljubazni. Uverava svoje pratioce da posete Beograd jer će im se sigurno dopasti.

U objavi je dobila mnogo pozitivnih komentara iz naše zemlje, zahvaljujući joj se što nas promoviše.

(Ona.rs)