Recept za predjelo kojim je Sofija Loren izluđivala muškarce, a priprema se jednostavno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jači pol nikada nije bio ravnodušan na italijansku glumicu

Foto: Shutterstock, Guliver/ Kevin Winter / Staff/Getty Images

Ovako je to spremala Sofija Loren...

Sastojci:

1kg pečuraka

pola šolje prezli

pola šolje iseckanih sirovih škampi

2 kašičice usitnjenog mladog luka

3 kašičice usitnjenog celera

1/4 kašičice usitnjenog belog luka

2 kašičice iseckanog peršuna

Priprema:

Operite pečurke i uklonite stabljike.

Umešajte prezle, škampe, mladi luk, celer, beli luk i peršun.

Po želji možete dodati i paradajz sos.

Posolite i pobiberite.

Napunite pečurke smesom i pecite na 180 stepeni 20 minuta.

Prijatno!