Recept za najhrskaviji pečeni krompir: Dodajte ova 2 sastojka i dobićete pravi specijalitet

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako obožavate hrskave i dobro začinjene pečene krompiriće, obavezno isprobajte ovaj recept

Foto: Fejsbuk/Justin Taylor

Čak i najveštijim domaćica se može desiti da pečeni krompir bude previše masan, mekan ili da mu nedostaje hrskavi spoljašni sloj. Ali uz ovaj recept, to više neće biti slučaj.

Jedan kuvar je podelio je na Fejsbuku svoj recept za krompir sa senfom i medom koji dobija lepu zlatkastu nijansu.

U nastavku vam otkrivamo kako da spremite ovaj recept.

Potrebni sastojci:

Oljušten i isečen krompir

2 kašičice senfa

Pexels/Horizon Content

4 kašičice meda

crni biber

so (po izboru)

Priprema:

Sipajte biber u posudu i dodajte senf. Sve pomešajte, a zatim dodajte med.

Zagrejte rernu. U pleh sipajte malo ulja, maslaca i soli. Dodajte krompir u pleh i prelijte ga smesom od meda i senfa. Pecite ih oko 30 minuta, dok ne postanu hrskavi.

(K.M./Telegraf.rs)