• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Zoranu je silovao najbolji drug, želela je sebi da presudi, a onda se skrasila kraj čoveka koji ju je varao

M. P.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Njena iskustva su ona kroz koja nijedna žena ne želi da prođe

  • 0

Spisateljica i autorka prvog pravog srpskog erotskog romana, Zorana Šulc osetila je prevaru na svojoj koži, ali na način na koji mnogi ne bi ni pomislili.

Takođe, Zorana je opisala i druge boli koje je doživela od muškog roda, a u to spada i noć, kada je bila silovana,

Naime, o ovome je govorila u emisiji "Goli život", gde je opisala detaljno njena ljubavna iskustva.

Zorana Šulc je dete razvedenih roditelja i, kako otkriva, ljubav koju nije imala kao mala tražila je možda čak i nesvesno, kasnije u životu. Zbog toga smatra da je više naklonjena deci i da "stalno bdi nad njima".

- Odrasla sam kod babe i dede u jednom malom mestu u Sremu. Tu sam dobila ljubav koju nisam dobila od roditelja. Možda sam ja baš zato prema svojoj deci kasnije bila ona majka kokoška koja je sedi nad njima. Inače, ja sam lagala drugu decu kad sam bila mala da je oko mene porodična idila, jer sam se stidela da idem u školu sa ključem oko vrata. Moja majka je plaćala jednoj komšinici da ja posle škole ručam kod nje. Bilo mi je teško kada sam videla drugu decu koja imaju oba roditelja pored sebe. Mada sam ja kasnije shvatila u životu da je to maska kod mnogih ljudi i da to nije idila kao što tako deluje - rekla je.

Međutim, slika o odrastanju zatamnila je zbog nemilog događaja kojeg se jasno seća. Podelila je i tu priču, kako ju je jako blizak drug silovao, dok je još uvek bila nevina.

- Posle jedne proslave me je silovao moj jako dobar drug. Ja sam do tada imala samo jednu vezu, bila sam nevina jer me je taj dečko toliko cenio i čuvao. Posle te žurke su drugovi rešili da me otprate kući. I onda se to desilo. Ja sam mislila da se oni nešto šale, nisam mogla da shvatim o čemu se radi. Osećala sam se bedno, jeziv i htela sam da izvršim samoubistvo - otkrila je i dodala da se preselila u Nemačku i da ih nikada kasnije nije videla.

Kako dalje prepričava, Zorana je ubeđena da je njena majka znala šta se dogodilo, ali se pravila da ne zna.

- Mislim da je majci i prijalo što sam otišla, mogla je da vodi svoj život. Ja sam taj događaj potiskivala u sebi i pokušavala da zaboravim. Postojao je taj strah. Ja imam dve ćerke. Kada su one rasle imala sam strah da se to ne daj Bože njima nešto slično ne desi - navodi gospođa Šulc.

Foto: Printskir Telegraf.tv

Opisala je i momenat kada je saznala da je suprug vara, pa je podelila i to, neprijatno iskustvo u emisiji "RTS Ordinacija".

- Na jednom prijemu prišla mi je jedna mlada devojka, ja sam bila u društvu, pitala me: "Jeste li Vi gospođa Šulc? Spavala sam sa Vašim mužem". Tako mi je rekla. Bolje da sam saznala negde izokola ili da sam ga uhvatila na delu. Ali da vam neko priđe i tako nešto kaže, veoma neprijatno.

Nisam se osećala loše, ali sam pitala sebe "Zorana, šta nije u redu, gde si pogrešila da je on morao da traži nekog drugog". Mi nismo imali nikakvih problema u braku. Intimni odnos među nama je bio ok, sve je bilo kako treba.

Spisateljica je zatim otkrila kada je posumnjala da je muž počeo da je vara:

- On je bio u svom poslu veoma moćan. Mislim da muškarci koji su moćni, koji žele da se dokažu na neki način novcem, privlače žene, jer žene vole moćne muškarce. Što je on bio moćniji, što je on više zarađivao, znala sam da će to da se desi. Svaka njegova prevara je bila jedan komad nakita. Čim sam dobila neki divan brilijant, znala sam da je to zbog griže savesti.

Dodala je da mu se ipak osvetila:

- Moram da kažem da sam tada uradila još jednu stvar, slupala sam mu mercedes. U meni je balkanska krv. Sada to više nikada ne bih uradila. Tada u Nemačkoj niko nije znao za mene. Da sam bila poznata u to vreme, verovatno to ne bih uradila. Verovatno da sam tada drugačije razmišljala, danas da mi se desi ostala bih. Smatram da je porodica nešto važno, a ja sam dete razvedenih roditelja i uvek sam sanjala da imam jednu divnu porodicu, da to bude do kraja života. Nisam imala zlostavljanje u tom braku, to je bila telesna prevara. Pogrešila sam i ja to priznajem, nikad više ne bih to uradila.

(Ona.rs/Goli život)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Sve bih uradio zbog ljubavi": Pitali smo sugrađane da li bi promenili veru zbog ljubavi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Budi jaka