• 8

Vreme čitanja: oko 2 min.

Luksuzni dom Nikole Jokića: Kako 12.271 metar kvadratni i 4,5 miliona dolara mogu pokazati besprekoran ukus

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Smešteno u srcu Čeri Hilsa, nalazi se imanje koje kombinuje luksuz, eleganciju i dodir košarkaške slave

  • 8
Nikola Jokić kuća vila 2 Foto-montaža: Profimedia/SplashNews.com/Rick Davis, Tiktok.com/@athletehomes

Nikola Jokić je ime koje je sinonim za košarkašku izvrsnost. Izvan terena, poznat je kao porodičan čovek i neko ko pored košarke obožava konjički sport. U njegovom luksuznom domu u Čeri Hilsu u Koloradu, njegove vrednosti, lični ukus i stil uticale su na dizajnerske izbore za sve u rezidenciji.

Smešteno u srcu Čeri Hilsa, nalazi se imanje koje kombinuje luksuz, eleganciju i dodir košarkaške slave. Dizajn neprimetno spaja estetiku i funkcionalnost, stvarajući životni prostor koji odražava suštinu košarkaške ikone.

Umetnost dizajna enterijera seže daleko od puke estetike; radi se o uređenju prostora koji rezonuju sa ličnošću vlasnika kuće.

Jokić je vlasnk luksuzne vile od 4,5 miliona dolara. Sa 29 soba, oazom na otvorenom i najsavremenijom tehnologijom pametnih kuća, imanje od 12.271 kvadratnih metara odražava njegov besprekoran ukus.

Eksterijer i prostrana dnevna soba

Veliki ulaz u ovu luksuznu vilu sadrži impozantne bele stubove, složene arhitektonske detalje i velika staklena vrata, sve postavljeno na pozadini jesenskog lišća i čistog plavog neba. Klasičan dizajn sa velikim lučnim prozorima i dobro održavanim pejzažom definišu spoljašnjost kuće.

Pogled iz vazduha pokazuje ovo prostrano imanje, uključujući i privlačni bazen okružen bujnim zelenilom.

Prostrana dnevna soba ističe elegantan nameštaj, veliki kamin i složenu zidnu umetnost ispod upečatljivog lustera. Sofisticirani prostor za sedenje pored dnevne sobe prikazuje fine detalje i udoban nameštaj. Elegantna dnevna soba ima visoke plafone, veliki luster, sofisticiran dekor sa velikom, zamršeno izrezbarenom zidnom pločom iznad kamina i stepeništem od kovanog gvožđa koje gleda na prostor sa gornjeg nivoa. Dnevna soba prikazuje luksuzni luster, mermerne stubove i detaljne lukove koji vode do elegantno uređene trpezarije.

Prilagođeni beli kuhinjski elementi sa složenim detaljima pružaju dovoljno prostora za skladištenje i dodaju dašak sofisticiranosti. Vrhunski uređaji, granitne ploče i ostrvo kombinuju funkcionalnost sa stilom u dobro opremljenoj kuhinji.

Kućni bioskop Nikole Jokića

Luksuzni kućni bioskop u kući Nikole Jokića sa sedištima u nizu pruža Jokićevoj porodici izuzetno iskustvo gledanja filmova. Kožni naslonjači i uklonjive posude za grickalice stvaraju udobnu prostoriju za gledanje. Poseduje rkran projektora od 120 inča i sistem surround zvuka.

Ova pogodnost je savršena za uživanje u porodičnim filmskim večerima, gledanje snimaka utakmica ili igranje video igrica.

Fitnes sala Nikole Jokića

Kuća Nikole Jokića obuhvata fitnes salu opremljenu za trening, vežbanje i oporavak. Ogledala od poda po plafona postavljaju se na zidove, dok pod služi kao udobna, neklizajuća površina.

Oprema za vežbanje uključuje tegove, bicikl, traku za trčanje i druge mašine za vežbanje snage. Podne prostirke omogućavaju istezanje, vežbe na podu kao dopunu kardio rutini i rutini sa tegovima. Ova teretana kod kuće pruža Jokiću pogodnost da ostane u formi i kondiciji tokom NBA van sezone ili perioda odmora.

(Ona.rs/Home Decore/Crazy Luxury Homes)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Gradska kuća u Velikoj Plani najveća atrakcija grada

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Dom i dekor

Komentari

  • nes

    18. septembar 2024. | 13:07

    Jeste da su ti sportisti preplaćeni, ali, čovek nije ništa ukrao, zaradio je, nek uživa

    Podelite komentar

  • Milenko

    18. septembar 2024. | 13:32

    Evo ko su bogataši, beskorisni sportisti. Zato i nemamo lek za rak, jeftinu energiju, jeftinu i zdravu hranu ...

    Podelite komentar

  • Vladimir

    18. septembar 2024. | 12:07

    Da nije 45 miliona? Malobolji stančićna Menhetnu košta 4,5 miliona.

    Podelite komentar