• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ni u toku trudnoće Serena Vilijams ne propušta treninge: Fit trudnica pokazuje vežbe

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sportistkinja pronalazi način da uživa u treningu i u trudnoći

  • 0
Serena Vilijams Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njene teniske mečeve pomno je pratio ceo svet, a sada, kada je na najlepšoj pauzi, ljudi prate njene rutine kao buduće mame drugog deteta.

Maestralna serviranja loptice Serene Vilijams  prešla su u serviranja odličnih trudničkih treninga.

Na "Youtube" kanalu je objavila kako izgleda jedan trening dok je u trudnoći. Time iznova i iznova prikuplja simpatije obožavatelja širom sveta.

- Zdravo svima i dobro došli! Danas ću vam predstaviti svoj trudnički trening. Želim da vam pokažem kako ostajem u formi dok sam trudna. To je veoma teško izvesti - kaže Vilijams na početku potpuno novog videa.

Nakon što je uvela ljude u svoj sadržaj, Serena je prešla na zagrevanje, za koje je naglasila da je veoma bitan deo treninga i kada niste u drugom stanju.

Među prvim vežbama za zagrevanje su i vežbe za kukove, koje radi desetak puta, kako bi opustila stalno zategnute mišiće.

Nastavila je prešavši na traku za hodanje i trčanje. Kako govori teniserka, obično voli da hodanje obavlja napolju, ali je i traka veoma korisna.

Zna se, trening jedne teniserke, makar bila i u drugom stanju, ne može proći bez treninga za ruke. Uzela je malu loptu za trening i radila vežbe sa njom. Navela je da u nekoliko vežbi možete dobro razmrdati mišiće.

Serena je snimila nekoliko videa u kojima je podelila svoju rutinu vežbanja sa njenim pratiocima i sigurno je jedna od sportistkinja koje žene mogu pratiti kao odličan način da ostanu u formi i u toku trudnoće.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nekadašnja članica grupe "Denstiny's Child" vežba u devetom mesecu trudnoće

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje